Daniel PancuRapid

Daniel Pancu: Sunt multumit de jocul din repriza a 2-a

Daniel Pancu, la microfon. După ce FC Rapid 1923 a remizat in Regie, scor 0-0, contra celor de la Ripensia.

Antrenorul alb-visiniilor, Daniel Pancu, a declarat la final urmatoarele:

„In a doua repriza am jucat bine, ca o echipa care evolueaza pe teren propriu. In prima repriza am fost foarte, foarte greoi si foarte lenti la constructie. Nu am avut nicio idee de joc, nu am facut pressing.

Sunt multumit de a doua repriza. Am jucat cu energie, cu atitudine si s-a vazut ca am fost mai buni. Adversarii s-au aparat foarte bine si au avut un portar care a prins o zi foarte buna. Ii felicit pentru asta. Am pierdut doua puncte mari pe teren propriu. Sunt nemultumit de prima repriza si multumit de a doua. Am avut Daca marcam, eram multumit total.

Fanii sa-mi ceara demisia daca vor. Nu am nicio problema. Suporterul face ce simte. Eu stiu unde sunt si de unde am plecat. Presiune va fi mereu si nu e nicio problema. Publicul sa-si spuna dorintele. La cum am jucat in prima repriza, si eu mi-as fi cerut demisia. Dar repriza a doua a fost buna”, a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

Dupa acest joc, formatia giulesteana a acumulat 21 de puncte cu 6 mai putin decat liderul Mioveni, care a pierdut azi la Constanta contra Farului din localitate. De asemenea trebuie specificat faptul ca trupa lui Daniel Pancu are doua meciuri mai putin.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.