Victory Cup

Final de tur la Victory Cup! 1923.ro este lider și viitorul este extrem de frumos

Discuțiile mele cu Dragoș, despre înființarea unei echipe de fotbal care să se numească sugestiv, 1923.ro, nu erau tocmai noi. Ideea lui e mai veche. În momentul în care l-am avut invitat pe Cătălin Mureașnu la emisiunea „La un pahar de vorbă”, de la Recreația Mare, ideea s-a concretizat, iar 1923.ro a luat ființă și ca echipă de fotbal. Bine, minifotbal, la Victory Cup. Însă când ai în lot oameni precum Romeo Stancu, Nicolae Vasile, Narcis Ioniță, Costi Berechet, Cristian Blezneac, Gabriel Panait, Anton Oprea sau Claudiu Mateianu nu ai cum să nu te poți numi echipă de fotbal. Asta numindu-i doar pe cei despre care știam că au jucat fotbal. Unii la un nivel mai mare, alții la un nivel competitiv la anumite categorii de vârstă. Oricum, ulterior am înțeles că Vali Banu, Alex Rizea, Liviu Andrei, Costi Smărăndoiu sau Daniel Lică sunt oameni la fel de uitili și de importanți.

1923.ro e la trei puncte de echipa pe care am învins-o cu 10-0!

Grupul format a fost unul frumos, chiar dacă nu a fost deloc ușor. Să aduni 20 de jucători sub aceeași umbrelă și să îi mobilizezi nu e absolut deloc ușor. Am fost părăsiți de cinci pe care îi aveam în lot cu vreo săptămână înainte să începem, așa că a trebuit să ne descurcăm. Nu e bai, a fost o lecție extrem de prețioasă din care am învățat foarte multe lucruri. Nucleu care s-a format rămâne indestructibil. Pentru că Adi Voicu, cel care coordonează echipa știe prea bine ce înseamnă sportul de înaltă clasă. 1923.ro a terminat turul Ligii 3A pe locul 1. La trei lungimi de locul 2, Lazio. Echipă împotriva căreia, culmea, am câștigat cu 10-0! Cea mai mare diferență de scor înregistrată. Am avut sincope și ca rezultate. Două meciuri pierdute dramatic cu 3-2 de la 2-0. Unul chiar în ultimul minut.

Grupul de pe primul loc de la Victory Cup nici fără ei!

Momentele astea ne-au făcut însă mai tari. Numai că nimic nu ar fi fost posibil fără toți cei implicați. Chiar dacă nu toți cei de mai sus se mai regăsesc la echipă, fiecare a fost o rotiță într-un angrenaj care mai are de lucru, pentru că noi nu subestimăm pe nimeni, dar care este  pe calea cea bună. Avem un viitor frumos și pentru asta trebuie să mai mulțumim câtorva oameni. Adrian Ghiță, Ionel Ruse, Pavel Berechet, Andrei Breană, Cosmin Rușanu, Cătălin Marcu, Cristian Ghidu, Remus Mamoc, Daniel Crețu sau Daniel Marancea. Nu în ultimul rând, Sebi Nicolescu. Băiat care a jucat în perioada junioratului la Gloria Buzău în liga a 2-a, când se mai putea numi încă, cât de cât, fotbal, cel în sistemul divizionar din România. Și care are o vastă experiență la Victory Cup și o calitate fotbalistică incontestabilă. Fiind capabil să stea chiar și în poartă, cum a și făcut-o deja, fără a lua gol, în momentul în care 1923.ro nu a avut pe foaie, timp de o repriză, vreun portar.

Urmează noi surprize marca 1923.ro

Acum este perioadă de transferuri și 1923.ro nu a terminat surprizele pentru voi. Dimpotrivă! Urmează unele din ce în ce mai mari și mai frumoase pentru că scopul pe care-l avem cu toții din cadrul acestui proiect nu este decât unul cât se poate de clar: câștigarea Victory Cup. Și vom reuși! În rest, înainte de încheiere, nu aș vrea decât să-mi cer scuze oricui nu a fost menționat în lista de mai sus. Cu toate că mă îndoiesc să fie cazul. Însă dacă e, vă las să mă trageți de urechi. Ne vedem la Smart Arena, joi, de la 23:30, când începe returul unei frumoase competiții. Până atunci rămâneți pe 1923.ro, site-ul, să aflați toate informațiile rapidiste de care aveți nevoie. Evident, cireașa de pe tort este imaginea cu clasamentul pe care o redăm mai jos. Suntem o forță!

Mircea Dominte

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.