Daniel PancuRapid

BREAKING NEWS / Victor Angelescu a vorbit despre poziția lui Daniel Pancu

Victor Angelescu, finanțatorul FC Rapid 1923, a vorbit la GSP LIVE despre situația din cadrul echipei giuleștene, după ce s-a anunțat absența antrenorului Daniel Pancu de la conferința de presă premergătoare meciului din Cupa României. „E o decizie pe care probabil au vorbit-o Daniel cu Ovidiu. Bănuiesc că a fost decizia lui, puteți să îl întrebați direct pe Daniel. M-am văzut chiar ieri dimineață cu el și din ce știu eu nu are nicio problemă medicală. Trebuie să îl întrebați pe Daniel. Nu e nicio situație de criză. Nu mi-a transmis nicio nemulțumire în ultimele zile, a spus Victor Angelescu.

Cine face transferurile la FC  Rapid 1923?

Sursele GSP au informat că Daniel Pancu nu a fost lăsat să se ocupe de transferuri în această vară, dar Victor Angelescu a negat această ipoteză, susținând că antrenorul, staff-ul, impresarul și managerul Florin Manea și el, finanțatorul, cooperează atunci când este vorba despre aducerea unor jucători la FC Rapid 1923.

„Avem un director sportiv, sunt mai mulți impresari care trimit jucători. Când picăm toți de acord transferăm. Nu a fost transferat niciun jucător la Rapid fără dorința sau acordul lui Daniel Pancu. De obicei, jucătorii sunt propuși de către impresarii lor. Daniel Pancu i-a văzut înainte și și-a dat acordul ca să poată să vină la Rapid. El a propus mai mulți jucători care au ajuns să ajungă la Rapid. Nu putem spune că Daniel Pancu și-a făcut lotul singur.  Este o echipă întreagă care decide transferurile la Rapid. Ne-am uitat cu toții, iar când toată lumea a fost de acord, jucătorul a fost adus.”

Victor Angelescu, despre un presupus conflict între Pancu și Manea

„Eu nu știu de niciun conflict sau de tensiuni între cei doi (n.r. Daniel Pancu și Florin Manea). Dacă există, ei ar trebui să știe. Nu se cunosc de ieri, se cunosc de foarte mult timp, dinainte să vin eu la Rapid. De exemplu, Mallo și Sefer au fost aduși de către Manea și au jucat la Rapid. Nimeni nu se bagă peste Daniel Pancu în alcătuirea echipei. Manole a fost propus de către Daniel Pancu, la fel Drăghiceanu și Crețu, a spus Victor Angelescu, la GSP LIVE.

Daniel Pancu rămâne, echipa se va redresa

FC Rapid 1923 a pierdut surprinzător în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2. În cadrul etapei a șasea din Liga 2, iar unii suporteri au criticat dur pe rețelele sociale prestația echipei, dar și deciziile conducerii, respectiv staff-ului tehnic. Pentru giuleșteni urmează o partidă dificilă, cu FC Argeș, în deplasare, duminică, 15 septembrie, de la ora 15:30. „Pentru faptul că am pierdut în weekend, toți ziariștii spun că avem cea mai slabă echipă, că e o situație de criză. Păi, dacă la noi e așa, la U Cluj ce e? E vorba de un meci. Nu putem spune că nu mai avem șanse la promovare. Nu suntem pe locul 12.”

Daniel Pancu este apărat

„Daniel Pancu nu are postul amenințat în niciun fel. E o diferență foarte mare între Liga 3 și Liga 2. În ultimele etape, nu suntem mulțumiți de jocurile echipei, dar noi credem că avem un lot valoros și că ne vom bate la promovare anul acesta. Nu văd de ce să aibă Daniel Pancu postul amenințat. Se face prea mult tam-tam pentru prima înfrângere a Rapidului acasă. E normal să fie presiune, dar nu mi se pare că au reacționat fanii într-un anumit fel negativ.”

„Normal că nu sunt mulțumiți de jocul echipei din ultimul meci tocmai pentru că este Rapid și au alte așteptări. Nu există presiuni, jucătorii când au pierdut au fost aplaudați de către galerie. Dacă sunt niște suporteri care înjură, sunt cei care ne înjură și când câștigăm. Nu suntem cea mai bună echipă din Liga 2, dar nici cea mai slabă. Trebuie să câștigăm, dar sperăm să jucăm mai bine pe viitor”, a spus Victor Angelescu.

Victor Angelescu se compară cu Gigi Becali

Tânărul finanțator asigură că nu va prelua niciodată din atribuțiile antrenorului: „Toată lumea îl dă exemplu pe Gigi Becali. Eu nu o să fac asta. Cred că este tot o chestie a presei. Dacă un om face asta, nu înseamnă că toată lumea face asta. Eu nu am licență de antrenor și nu cred că aș putea. Am rolul meu, sunt patronul clubului. Nu i-aș spune niciodată lui Pancu cu ce echipă să joace sau ce schimbări să facă. Normal că îmi dau cu părerea”.

De asemenea, Angelescu promite că poate susține financiar echipa chiar și în cazul în care aceasta promovează în Liga 1: „Nu suntem în discuții pentru cooptarea unor noi acționari la Rapid. Normal că pot să susțin în continuare clubul și în Liga 1. Un club ca Rapid este mult mai greu de susținut în Liga 2, pentru că ajutorul din drepturile TV este inexistent, iar unele echipe au bugete de Liga 1”.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.