BOMBĂ! Trei Rapid în liga a 4-a București! Decizie șoc a celor de la FC Rapid

Rapid

1923.ro v-a informat deja cu referire la prima etapă din liga a 4-a București. Că atunci se va juca meciul AFC Rapid – csa steaua și că va debuta nou-promovata ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului. Mai mult, site-ul suporterilor de pretutindeni v-a dezvăluit că la start nu erau aliniate decât 15 echipe. Ei bine, lucrurile s-au schimbat radical. Dacă acum două săptămâni erau numai șapte echipe înscrise, acum a apărut și a 16-a. Este vorba despre FC Rapid 2! Așa cum președintele Ovidiu Burcă anunța, clubul și-a făcut a doua formație. Aceasta era însă așteptată mai degrabă la anul. Cum însă 2020 va fi un an de cotitură din  multe puncte de vedere, vișiniii au ales să ia parte de acum la această competiție.

FC Rapid 2 va debuta cu CS FC Dinamo

În acest context, în liga a 4-a București vor fi trei echipe cu numele Rapid! O șansă în minus importantă pentru csa steaua să promoveze. Interesant este că în primul meci, FC Rapid 2 va juca împotriva celor de la CS FC Dinamo. Detalii legate despre înscrierea echipei secunde în campionat nu sunt momentan, dar, cel mai probabil, AS Tricolor, echipă cu care Academia Rapid s-a luptat la promovare acum două stagiuni, a fost rebrănduită. Asta pentru că clubul care a fost condus în trecut tot de cuplul Ovidiu Burcă – Andrei Nicolescu, actualii oficiali ai clubului vișiniu, nu s-a mai înscris la startul actualei stagiuni. Fiind una dintre marile absente ale „catalogului”. În mod cert, liga a 4-a București va avea o față de excepție.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pentru că pe lângă echipele enumerate mai sus, la spectacol vor ccontribui Carmen, Progresul 2005, Bucharest United sau chiar Comprest GIM și AFC Asalt. Formații cu ștate vechi în acest eșalon bucureștean. Să înceapă show-ul! Rămâneți pe 1923.ro pentru că liga a 2-a și liga a 4-a vor fi în acest sezon la cotele cele mai înalte.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0: victoria jucătorilor care au arătat ce pot când au chef