Daniel PancuRapid

VIDEO / Daniel Pancu, irezistibil! Execuțiile nu se uită! Bonus: ce a declarat

Daniel Pancu s-a retras de pe teren la finalul lui 2018. Cu toate astea, așa cum se vede în filmulețul de jos, execuțiile nu și le-a pierdut. Mai mult, probabil că ele îl vor însoți decenii de acum înainte. Iar portarii care vor face parte din echipele antrenate de el ar putea păți mereu ca în imagini. Până la urmă însă nu este altceva decât o mare onoare să fii antrenat de un asemenea monstru sacru al istoriei rapidiste. Pe lângă execuție, vă lăsăm și câteva vorbe de-ale lui Pancone. Acesta și-a exprimat gândurile imediat după ce Fotbal Club Rapid – Hapoel Haifa 3-3 s-a încheiat. Un meci amical cu adevărat interesant.

Daniel Pancu, mulțumit de atitudine

Daniel Pancu s-a declarat mulțumim de atitudinea echipei în meciul cu Hapoel, însă rămâne precaut în legătură cu startul în noului sezon al Ligii secunde. „Important e că în multe momente ne-am ridicat la nivelul adversarului, de primă ligă dintr-un campionat mai puternic decât al nostru. Dar cu care am jucat de la egal la egal, aşa cum am făcut şi în cantonamentul din Turcia. Sunt semne bune, nu avem complexe, atacăm cu toată echipa, ne apărăm cu toată echipa. Am văzut goluri primite uşor, dar după ce am făcut multe schimbări în toată echipa„, a declarant inițial Daniel Pancu. Pe urmă, fostul mare fotbalist a continuat.

Ce crede despre șansele de promovare

„Azi am repus Rapidul pe harta internaţională, a fost o echipă moartă, am fost în moarte clinică, acum am înviat şi uşor, uşor vom reveni acolo unde ne e locul. Avem şanse reale de promovare, mi-e frică doar de începutul de campionat, e o ligă nouă chiar dacă suntem o echipă de tradiţie, cu istorie mare. Impactul cu liga a doua va fi dificil, e un maraton, important este să fim uniţi şi vom reuşi”, a mai declarat antrenorul vișiniilor. Rămâi pe 1923.ro pentru că aici vei fi mereu la curent cu tot ce declară Daniel Pancu!

Video cu o super-execuție a lui Daniel Pancu

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.