OFICIAL / Anunțul pe care îl așteptau toți! Când e gata stadionul Giulești!

Giulesti

Ovidiu Burcă a anunțat că abia în toamna anului viitor arena din Giulești va fi gata! Până atunci, mai exact până în luna mai a anului viitor se speră ca stadionul să fie gata. Din punct de vedere al suprafeței de joc, dar și al vestiarelor. Pentru a putea fi utilizat ca teren de antrenament pentru echipele care vor participa la turneul final. ”În momentul de față, se lucrează la noul stadion, care se construiește fix în locul vechii arene. Lucrurile stau destul de bine. Am înțeles că s-a început turnarea unor piloni de fundație. CNI (n.r. – Compania Națională de Investiții) ne-a dat asigurări că anul viitor, în septembrie sau octombrie, va fi gata”, a spus Burcă, pentru Gazetă, citat de digisport.ro.

Pe Burcă nu îl deranjează dacă stadionul Giulești va fi gata în toamnă

Fostul fotbalist este mai preocupat, cum e și firesc, de viitorul echipei. Mai puțin de faptul dacă va fi sau nu gata Stadionul Rapid pentru Euro 2020. Burcă a spus că dacă noul stadion va fi gata în septembrie 2020 va fi foarte bine, mai ales că are gânduri mari și cu echipa de fotbal. ”Planul nostru este să jucăm în Liga 1 pe noul stadion, la anul”, a mai spus Ovidiu Burcă. Dacă de lucrările la Stadionul steaua oficialităţile române sunt mulţumite de cum avansează, în privinţa Stadionului Rapid se caută scuze pentru întârzierea mare.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Poziția vicepremierului Daniel Suciu

„Se lucrează la realizarea incintei de piloți forați. E depusă deja documentația la Primăria Sectorului 6 în vederea obținerii autorizației de construire (n.r. – aceasta s-a obținut între timp). Aici vreau să mă opresc puțin la ce înseamnă stadionul Giulești și vreau să fac un apel la toți ce care locuiesc în zona stadionului Giulești. Înțelegem disconfortul creat datorită lucrărilor, înțelegem și zgomotul. În schimb, fac un apel la cetățenii din acea zonă să înțeleagă că nu este o lucrare care va dura foarte mult, să înțeleagă acest disconfort”, a declarat vicepremierul Daniel Suciu, într-o conferinţă susţinută pe 10 iulie.

CITEȘTE ȘI  FOTO | Noul stadion Giulești arată perfect. Abia așteptăm!