EXCLUSIV / Fotbal dus la detectorul de minciuni! Carmen a folosit poligraful

Carmen fotbal

Situație incredibilă în fotbal! Și nu în oricare, ci chiar în cel românesc. Pentru că situația o cam cerea… Carmen, echipă nou-reînființată în 2017 a produs marea surpriză și o reparație istorică în acest sezon. Blocând steaua din drumul spre liga a 3-a. Doar că, contrar tuturor așteptărilor, nici Carmen nu a mers mai departe! Ceea ce trebuia să fie o simplă formalitate, dubla cu Mostiștea Ulmu, s-a transformat într-un coșmar. Formația cu nume amuzant din Călărași a reușit să treacă mai departe după 3-3 acasă și 2-1 pe terenul celor de la Carmen. Cum un astfel de rezultat este inexplicabil, oficialii clubului bucureștean suspectează că ceva a fost putred la echipă. Motiv pentru care au demarat, se pare, o anchetă internă pentru a identifica ceea ce s-a întâmplat.

Fotbal la poligraf, mostiște, cuvântul care nu apare în DEX

Intersant este că una dintre măsurile care au ca rol de fundament al anchetei este… detectorul de minciuni! Cu alte cuvinte, toți membrii lotului implicați în dubla cu echipa al cărei nume nici măcar nu poate fi identificat în DEX, au fost invitați politicos să treacă pe la poligraf pentru a se descoperi dacă există, conform zvonurilor care au circulat, oameni care nu și-au apărat corect șansele și au oprit drumul lui Carmen spre cel de-al treilea eșalon. Deocamdată cercetările sunt în toi și rezultatele nu sunt neapărat relevante. Dat însă fiind ineditul acestei situații, 1923.ro va rămâne cu ochii pe caz și vă va informa și mai departe în ceea ce privește deznodământul. Oricum, așa ceva nu s-a mai pomenit în fotbal: să folosești detectorul de minciuni… Sau s-o fi pomenit, dar n-a ajuns la urechile noastre… Oricum, măsura este pe cât de inedită, pe atât de interesantă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Carmen București a devenit campioană la fotbal masculin pe municipiul București în 2019, dar asta nu a ajutat-o prea mult…