BREAKING NEWS / Ultimele detalii despre lucrările de la stadionul Giulești. E oficial!

Giulești

Stadionul Giulești, din nou în centrul atenției! Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, și Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă au susţinut pe 10 iulie 2019 o conferință de presă. Privind terenurile de sport ce vor fi realizate de Compania Naţională de Investiţii (CNI). Astfel, au fost prezentate cele trei proiecte tip ce vor fi implementate. Baza sportivă de Tip 1, Baza sportivă de Tip 2 și Bază sportivă de Tip 2 pentru nevăzători, scrie mdrap.ro. Valoarea estimată pentru baza sportivă de tip 1 este de 1,7 milioane de euro, pentru cea de tip 2 – 0,40 milioane euro. Valoarea estimată pentru o bază sportivă destinată nevăzătorilor este de 57.500 de euro. În total, ar putea fi realizate 406 terenuri de sport. Cu o valoare estimată de aproximativ 298 milioane de euro.

Declarații oficiale despre stadionul Giulești

După etapele necesare promovării indicatorilor tehnico-economici pentru fiecare dintre acestea, se vor demara procedurile de achiziție publică privind contractarea lucrărilor de proiectare și execuție. Vasile-Daniel Suciu și Gheorghe Popescu au vizitat cele trei stadioane pe care ar trebui să se desfășoare antrenamente în timpul Campionatului European de Fotbal 2020. Ei au prezentat stadiul lucrărilor în cadrul conferinței de presă. Este extrem de important să urmărim în continuare termenele şi să verificăm în mod constant stadiul şi calitatea execuţiei lucrărilor la aceste obiective. Nu numai pentru a ne respecta angajamentele, ci și pentru a beneficia de baze sportive moderne, sigure şi eficiente. Care să ridice Bucureştiul la un nivel de infrastructură sportivă similar cu cel al marilor orașe europene”, a subliniat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu.

Pentru stadionul Giulești se așteaptă autorizația de construcție

La Stadionul steaua lucrările de infrastructură s-au executat în proporție de 95 la sută. În acest moment, se desfășoară lucrări la partea de suprastructură a stadionului. Pentru Stadionul Giulești au fost finalizate lucrările de demolare a construcției vechi. Acum se execută lucrări pentru incinta de piloți forați, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să fie obținută Autorizația de Construire. Totodată, au fost finalizate lucrările de demolare a construcțiilor existente pe Stadionul Arcul de Triumf. În plus pe 8 iulie au început lucrările de infrastructură la acest stadion. Mai exact săpătura și fundațiile de beton armat. Rămâi pe 1923.ro pentru detalii!