Victory Cup

1923.ro, victorie mare la Victory Cup şi urmează cel mai greu meci al sezonului

După 2-3 în tur cu Viitorul, ştiam că pe 1923.ro aşteaptă încă un meci greu. Nu e bai, e perioadă de transferuri şi putem ajusta lotul. Nicolae Vasile, fostul căpitan al Rapidului din liga a doua, intră direct în primul 6. Pe urmă, ne bucurăm de revenirea lui Romeo Stancu. Cel care din cauza unor probleme medicale nu a putut evolua în ultimul timp. Joc solid, Vali Banu e în mare formă între buturi şi suntem cât p-aci să intrăm la pauză cu 2-0. Rizea transformă un penalty obţinut de Blezneac, iar Niky măreşte avantajul după o pasă ideală a lui Romeo Stancu. Numai că, pentru ca tacâmul să fie complet, chiar înainte de ultimul fluier al reprizei luăm gol. Nu e nimic, deşi Anton îmi şopteşte: „Am mai condus noi cu 2-0…”

Romeo Stancu, din nou memorabil

Ba chiar de două ori! Şi mereu am pierdut cu 3-2… Acum însă nu ne permitem. E returul Cupei şi vrem calificare. La fel vrea şi Viitorul. Ceva nu funcţionează cum trebuie şi începem repriza a doua cum am terminat-o pe prima. Cu gol primit… 2-2. Ghidu şi Marancea sunt acum pe teren şi e nevoie de puţin timp să ne omogenizăm. Băieţii sunt nou-veniţi, la fel ca Niky. Cristi Ghidu încearcă să-i fure o minge portarului, dar Boia, în zi mare, îl capturează. „Te-ai agăţat ca iedera de perete! Lasă-l să-şi scoată, mă, piciorul! Vrei să-i iei gheata? Nu vezi că are 41? Tu nu porţi atât!”, comentează cu umor Romeo Stancu de pe margine, când observă cum portarul advers sugerează că a fost faultat. Faza se duce şi imediat un şut-bombă ne lasă mască. Ca în tur, e 3-2. Mai sunt două minute.

Următorul meci, cu Pădurarii DT

Liniile se schimbă iar, tonul revenirii este dat de Blezneac. Golgheterul 1923.ro fructifică o pasă ideală a lui Stancu, pentru ca Romeo să marcheze imediat pentru 4-3 cu un şut pe care doar el putea inventa. Cireaşa de pe tort, care duce la evitarea loviturilor de la 9 metri, o pune Rizea, uriaşul din defensivă, marcatorul primului gol din pasa celui mai bun om de pe teren. Cum cine? Romeo Stancu! Victorie importantă obţinută sub ochii lui Narcis Ioniţă. Cel accidentat, dar care a ţinut neapărat să fie alături de băieţi. De altfel au mai lipsit Berechet, Mateianu, Smărăndoiu sau Lică, alte piese de bază, dar chiar şi aşa au ocazia unui nou meci. Unul cu adevărat special. Pentru că în turul al doilea, 1923.ro joacă cu Pădurarii DT. Echipă care este pe locul 14 din 16 în prima ligă. Când este meciul? Marţi, 16 iulie, ora 23:10!

1923.ro – FC Viitorul 5-3 Full Match

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.