UMANITAR / În ajutorul lui Ionuț Popa! Antrenorul este grav bolnav

Ionuț Popa
Ionuț Popa

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

​Cluburile Politehnica Iaşi şi ACS Poli Timişoara au postat pe site-urile oficiale mesaje către fani. Pentru a-l susţine prin donaţii pe tehnicianul Ionuț Popa, care este grav bolnav, informează News.ro. “<Moldova a avut doi domnitori: Cuza şi Ionuț Popa>. Acesta a fost unul din mesajele galeriei Politehnicii pentru Profesorul Ionuț Popa. Un mesaj care i-a mers direct la inimă celui care a îndrăgit Iaşiul atât de mult încât adesea a spus că se simte mai mult ieşean decât arădean. Acum, clubul nostru, prin vocea preşedintelui executiv, domnul Adrian Ambrosie, îndeamnă toţi suporterii să fie alături de Ionuţ Popa. În această perioadă dificilă în care este, încercat de grave probleme de sănătate. Problemele au apărut la începutul anului şi s-au agravat rapid, costurile pentru tratament crescând considerabil. Ionuţ Popa are nevoie de ajutorul nostru!
Cei care doresc, pot dona în contul:
Raiffeisen Bank

RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Titular: Popa Medamira, fiica lui Ionuţ Popa”, este mesajul Politehnicii Iaşi.

Timișoara este alături de fostul antrenor

“Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră. Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean. Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru”, scrie şi acspoli.ro, care prezintă acelaşi cont pentru cei care vor să facă donaţii.

Problemele sunt mai vechi

În urmă cu trei luni, fostul secund al lui Ionuţ Popa, Cristian Păcurar, spunea, potrivit Mediafax: „A fost la 5-6 doctori, la Timişoara, Arad, Iaşi, Budapesta, şi nimeni nu i-a dat de cap problemei”. „Popică” are mai multe probleme medicale, inclusiv la nivelul ţesuturilor. Cu alte cuvinte, sperăm ca acest articol să determine numeroșii oameni cu dare de mână din fotbalul românesc să ajute cu o sumă cât mai însemnată unul dintre cele mai pitorești și efervescente personaje din istoria Ligii 1.
CITEȘTE ȘI  Trei meciuri, două etape. De atât mai are nevoie FC Rapid 1923 pentru a PROMOVA