Rică Răducanu, şef de galerie pentru echipa României la FED Cup!

Rică Răducanu
Rică Răducanu

Rică Răducanu a fost prezent în galeria României de la Rouen. La invitaţia fostului său coleg de la Sportul Studenţesc, Aurică Munteanu. Într-un interviu acordat pentru Libertatea, fostul mare portar a spus că fără rachetă secundă competitivă, şansele României erau scăzute pentru prezenţa în finala Fed Cup. Rică Răducanu le-a susţinut până în ultima clipă pe fetele noastre: „Suporterii români au creat o atmosferă extraordinară, ziceai că suntem acasă. Nici în România nu vezi o galerie atât de frenetică. Degeaba a câştigat Simona Halep două meciuri, pentru că nu avem marfă. E greu fără să ai o rachetă secundă competitivă. Înainte de meci, tatăl Simonei îmi spunea că avem asigurate două victorii, prin fata lui, dar nu ştia cum o obţinem pe cea de-a treia.”

Rică Răducanu a vorbit despre prestaţia României

„Cu toate astea am avut o şansă mare la dublu, când am condus cu 4-3 în setul decisiv, dar n-am avut noroc. Franţuzoaicele au dat câteva mingi pe tuşă. Simona a vrut să joace neapărat la dublu. Nu mă pricep, dar cred că lui Segărceanu nu i-au ieşit socotelile. Mai bine o lăsa pe Buzărnescu să joace şi al doilea meci la simplu, şi o păstra pe Begu pentru dublu”, a spus Rică Răducanu, conform Libertăţii, citate de ProSport.

Marea finală se joacă între Franţa şi Australia

Franţa s-a impus dramatic cu 3-2, după ce Garcia şi Mladenovic le-au învins, la dublu, pe Halep şi Niculescu. La simplu, Halep a adus punctele României, iar Buzărnescu şi Begu au fost învinse de Mladenovic, respectiv Parmentier. Partea bună e că anul viitor, România va intra direct în sferturile de finală ale competiţiei. În marea finală, Franţa va înfrunta Australia, care s-a impus tot la dublu, în faţa Belarusului. Performanţa României şi, în special, a Simonei Halep rămâne însă una colosală. Avem cu cine ne mândri!

LĂSAȚI UN MESAJ