Vasile Maftei a dat de pământ cu oficialii de la Fotbal Club Rapid

Maftei

Fotbal Club Rapid e lider în Seria a 2-a a Ligii 3, cu 47 de puncte, dar giuleştenii au avut un start greu în acest sezon. Prezent la ProSport LIVE, Vasile Maftei, unul dintre cei mai apreciaţi jucători ce au evoluat pentru echipa „alb-vişinie”, a dezvăluit cât de grea e situaţia la clubul unde Victor Angelescu e acţionar majoritar. Vasile Maftei (38 de ani), care s-a retras şi în prezent urmează cursurile Şcolii Federale de Antrenori, a povestit ce a trăit la Fotbal Club Rapid în ultima perioadă. Chiar înaintea primei etape, cu Progresul Spartac, meci câştigat greu de giuleşteni cu 2-1. Atunci, lotul a intrat în cantonament, dar condiţiile au fost mai mult decât jenante.

Vasile Maftei a confirmat episodul cu vasele

„E normal ca la o echipă ce se vrea profesionistă, să se intre în cantonament cu o zi înainte şi să se meargă la un hotel părăsit? Era ca-n filme. Să mergi la masă şi să speli tu farfuriile? S-a întâmplat la Vila 23 Snagov… te uiţi, nimic, nici feţe de masă, nici tacâmuri, toate erau murdare.  Primul care s-a apucat să le spele a fost Schumacher, care era antrenor şi a vrut să dea şi un exemplu. Apoi, am început eu şi toţi ceilaţi. Asta era înaintea primei etape şi când te dai cu capul de chestii de la început…” 

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Nu e normal, trebuia ca o persoană să verifice. ‘Bă, vine echipa!’. Trebuia să vadă ce e acolo… dacă tot vrei un club profesionist… Dacă intrai în camerele alea… Mâncarea a fost OK, că a fost adusă de la catering. Am zis, atunci, asta e, mergem înainte, deşi trebuia să ne plângem atunci de condiţiile astea. I-am bătut greu pe Spartac, cu 2-1, jocul a suferit, dar a fost o victorie”, a spus Vasile Maftei la ProSport LIVE.

CITEȘTE ȘI  O legendă a Rapidului e sigură: "Are șanse la titlu dacă intră în play-off!"

Daniel Niculae a cumpărat echipament

Un alt exemplu, lipsa echipamentului! Jucătorii erau amăgiţi de către conducere că vor avea echipamente de calitate puse la dispoziţie de către un sponsor tehnic, dar după o lungă perioadă de aşteptare, tricourile şi şorturile promise nu au mai apărut. Atunci, Daniel Niculae, un alt simbol al echipei, a achiziţionat „necesarul” din resurse proprii. „Când eram în Liga a 4-a s-a comandat un echipament, a durat mult şi nu a venit cel care trebuia. Atunci s-a dus Nico şi a făcut rost de echipament, el l-a şi inscripţionat, nu ştiu dacă din banii lui a făcut toate astea, dar nu a făcut nimeni din conducere ce a făcut el… Erau 40 de grade Celsius afară şi noi nu aveam cu ce să ne îmbrăcăm”, a mai spus Maftei.

Sursa: ProSport

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.