Alte sporturi

Rapid este numărul 1 la haltere! Maria Grigoriu şi Paul Ioniţă au făcut senzaţie

Halterofila de la CS Rapid, Maria Grigoriu, s-a impus la Cupa României, competiție organizată la Bascov de către Federația Română de Haltere. Sportiva noastră a ridicat 90 de kilograme la stilul smuls și 110 la aruncat. Totalul de 200 de kilograme a așezat-o pe Maria Grigoriu pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, scrie clubulrapid.ro. De asemenea, Paul Ioniță, antrenat de către Pavel Rugea, a câștigat Cupa României la categoria supergrea la juniori I. Deși el este, ca vârstă, la categoria juniori II. Sportivul rapidist a ridicat 125 de kilograme la stilul smuls și 155 de kilograme la stilul aruncat, totalul său de 280 de kilograme fiind cel mai bun din competiție.

Victorie pentru echipa masculină de volei a CS Rapid

Nu doar cei doi sportivi merită apreciaţi. Fiindcă 1923.ro v-a obişnuit să nu ignore absolut niciun sport rapidist, trebuie menţionată şi victoria echipei de volei masculin. Aceasta a început turneul de promovare al Diviziei A2 Est cu un succes. Feroviarii, conduși de către antrenorul Aurel Ioniță, s-au impus cu scorul de 3-2 la seturi în fața celor de la Știința București. În celălalt meci al rundei, SCM Gloria Buzău – CSU Suceava 3-0. Rămâneţi pe site-ul suporterilor rapidişti de pretutindeni pentru rezultatele celorlalte meciuri care vor avea loc în aceste zile.

Andreea Popa is on fire!

Nu în ultimul rând, trebuie să lăudăm prestaţia handbalistei noastre, Andreea Popa. La Clermont-Ferrand, în Franța, a început etapa a treia a competiției feminine de handbal Golden League. La această rundă participă, pe bază de invitație, și echipa națională a României, din care face parte rapidista Andreea Popa. Tricolorele au pierdut în meciul de debut, contra Franței, cu 28-18 (15-8). Satisfacția noastră este că interul Andreea Popa, deși este debutantă în naționala de senioare a României, a reușit să marcheze trei goluri, toate din aruncări de la 7 metri. În celălalt meci al etapei, Norvegia – Danemarca 31-20. Golden League este o competiție de verificare organizată în parteneriat de federațiile handbalistice din Franța, Norvegia și Danemarca. La fiecare dintre cele trei etape, participă, în afara organizatoarelor, câte o echipă invitată.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.