Atac nuclear la Dinu Gheorghe: „Un tomberon! Ai furat banii de înmormântare!”

DINU GHEORGHE Vamă dinamo

Cornel Dinu şi Dinu Gheorghe au pornit ultimul „război” din fotbalul românesc, cu „victime” colaterale. Ionel Culina, ofiţerul de presă al lui Dinamo, i-a răspuns celui poreclit „Vamă” tot cu insultă. După ce noul preşedinte al Dunări Călăraşi l-a numit „nespălat” pe oficialul dinamovist. Culina a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îl atacă, la rându-i, pe Dinu Gheorghe, pe care îl numeşte „ghenă”. Replica ofiţerului de presă nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi termenii pe care-i foloseşte sunt duri, însoţiţi de o poză cu Stalin, notează ProSport.

Postarea nimicitoare la adresa lui Dinu Gheorghe

”O GHENĂ

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Gheorghe, ai fost si ai rămas o ghena, un tomberon, o rigola a fotbalului. Ştii foarte bine ca exista un singur Dinu in fotbalul românesc: Cornel! Vinzi invitaţii prin Herăstrău, i-ai muşcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat doua cluburi in România, Rapidul si Braşovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiţionat (din 29 Aprilie pana in 20 August 2015), la Tg. Mureş eşti acuzat ca ai furat banii de înmormântare pentru bunica amaratului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost uschit mai repede decât intra ştiuca-n linguriţa! Si-acum, ce crezi?, Dunarea se teme de tine ca ramane fără peste! Ma faci nespălat când îţi pute barba in emisiune pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru in direct cu tine? Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”, este comentariul postat de Ionel Culina pe contul său de Facebook.

CITEȘTE ȘI  Vești din Franța: Ben Arfa ar fi făcut vizita medicală! Află detaliile

Dinu Gheorghe sau… prietenul Rapidului. Trebuie sau nu ghilimele?

De-a lungul carierei, cel care înainte de falimentul SC FC Rapid SA s-a autointitulat un prieten al Rapidului a fost implicat în numeroase scandaluri. De altfel, el chiar este considerat unul dintre principalii responsabili pentru decăderea echipei din Giuleşti. Trebuie însă menţionat că, cu Dinu Gheorghe în conducere, Rapidul a obţinut marile performanţe dintre 1999 şi 2006.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.