Rapid

Se mută nocturna! Stâlpii de pe Giulești nu mai pleacă în Colentina ci către Liga 1

Drum liber către Liga 1! Consiliul Judeţean Călăraşi plănuieşte modernizarea arenei „Ion Comşa”, acolo unde evoluează Dunărea, iar primul pas este reprezentat de instalarea instalaţiei de nocturnă care este în prezent pe Stadionul Giuleşti. Terenul se află în planul pentru EURO 2020, iar nocturna urmează să fie demontată şi, ulterior, să ajungă la Călăraşi. Fapt confirmat de autorităţile locale. „Suntem în discuţii avansate cu cei de la Giuleşti. Vrem să aducem nocturna de pe stadionul Rapid, la Călăraşi. Vreau să vă mai spun că vom avea nocturnă pe stadion, dar şi pe terenul II din incinta complexului sportiv, Dunărea Călăraşi”, a declarat Eduard Grama, directorul Direcţiei de Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi, conform site-ului ediţia.ro, citat de ProSport.

Călărașiul are nevoie de nocturna din Giulești pentru Liga 1

În prezent, stadionul echipei pe care evoluează formaţia lui Dan Alexa nu beneficiază de nocturnă, Dunărea jucând toate meciurile de acasă doar la lumină naturală. Singura excepţie a avut loc pe 1 noiembrie 2018, când nou-promovata a înfruntat-o pe fcsb în optimile de finală ale Cupei României, scor 2-1. Dacă nu vor retrograda, din sezonul următor, călărăşenii sunt obligaţi să aibă o astfel de instalaţie. Pentru că s-ar afla deja la al doilea an în Liga I. Interesant este un alt aspect. Se părea că nocturna de la stadionul de lângă Podul Grant va ajunge în Colentina, aspect despre care am scris. Părea o variantă mai simplă și, în același timp, mai logică.

Instalația de iluminat era destinată stadionului Juventus

Lucrurile s-au modificat. Totul se leagă și mai bine, dacă ne gândim că Victor Angelescu a vorbit deja despre lucrările de modernizare care se întreprind la stadionul din Regie. În contextul în care ultimele informații marșau către ideea că Fotbal Club Rapid va juca meciurile în altă parte. Unde? Ați ghicit! În Colentina. Așadar, pentru moment, ambasadele dintre cele două entități par să se fi închis. Rămâi pe 1923.ro pentru detalii și amănunte legate de stadionul Giulești.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.