Daniel PancuRapid

Noile achizitii au fost prezentate! Alti trei jucatori au fost pusi pe liber de Pancu

Daniel Pancu alaturi de jucatorii transferati! Fotbal Club Rapid și-a prezentat noile achiziții într-o manieră unică, cei opt jucători nou-veniți fiind îmbrăcați în tricouri clasice. Purtate de mari jucători rapidiști de-a lungul istoriei, scrie site-ul oficial al clubului. Robert Băjan, Bogdan Manole, Alex Catrici, Ștefan Pănoiu, Cătălin Oanea, Marian Drăghiceanu, Cătălin Hlistei și Antonio Sefer, alături de antrenorul principal Daniel Pancu și de ofițerul de presă Lucian Ionescu, au susținut o altfel de conferință de presă, în stilul Rapidului. Totodată, a fost prima conferință susținută la stadionul Sportul Studențesc. Locul ce va fi casă echipei în perioada următoare.

Alin Turbatu, luat si dat

Echipa a transferat în această iarnă nu mai puțin de opt jucători noi. Cărora li s-a adăugat și achiziția definitivă a lui Alin Demici. Deoarece pe foaia de joc pot intra doar 18 jucători, Daniel Pancu a decis să se despartă de o parte din cei care au mers în cantonamentul din Antalya, mentioneaza sursa citata. Alin Turbatu a fost transferat în această iarnă de la CSM Oltenița, însă va juca în returul campionatului la Progresul Spartac. Mijlocașul de 20 de ani fiind împrumutat la adversara din prima etapa a returului ligii a treia.

Pancu a renuntat la Voican si Ilie

Mergand mai departe, portarul Andrei Voican, cel care nu a apucat să debuteze într-un meci oficial, a fost vândut definitiv la Astra Giurgiu. Acolo unde va juca inițial la echipa secundă. Cel care va deveni cel de-al treilea portar al Rapidului va fi Alexandru Tătaru, goalkeeperul naționalei României U17. Un alt jucător ce nu va continua la Rapid este Iulian Ilie. Mijlocașul cu patru meciuri în tricoul alb-vișiniu încheind conturile cu echipa noastră. Cu toate ca plecarea lui Doru Bratu nu a fost oficializata, Daniel Pancu nu se va mai baza pe fundas in a doua parte a campionatului. Motiv pentru care poate fi trecut si acesta la plecari.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.