Încă o dramă! Ne-a părăsit şi George Stanca… Dumnezeu să îl ierte!

George Stanca

ProSport furnizează o veste extrem de tristă. Scriitorul şi jurnalistul George Stanca a murit luni, la vârsta de 71 de ani, din cauza unei maladii cronice, a declarat pentru Mediafax, o sursă apropiată familiei. George Stanca ar urma să fie înmormântat joi, la Cimitirul Bellu din Bucureşti. George Stanca a fost purtătorul de cuvânt al Rapidului în 1993, iar în finalul secolului trecut a fost titular de rubrică pentru ProSport. George Stanca a fost cel care a înfiinţat revista Giuleştina, readusă acum la viaţă de Rapid Bucureşti, lider în Liga a III-a.

George Stanca s-a născut în 1947

Născut pe 7 mai 1947, în Buftea, George Stanca a absolvit cursurile Institutului de Construcţii din Bucureşti şi a debutat ca publicist în 1971, colaborând la publicaţii ca Scînteia Tineretului, Contemporanul, Flacăra.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Unul dintre ultimele sale texte

Fragmente din articolul scris de jurnalist, în ziua în care Rapid a împlinit 94 de ani: „Duminică a fost ziua noastră… a Rapidului. 94 de ani. N-au prea fost mulţi p-acolo! Ruşinică! Preşedinta Clubului Sportiv şi-a decorat premianţii. În tribune, lume bună. Da’ puţină. Poate că anul 95, va găsi Rapid, acest simbol românesc, ceva mai bogat. Şi, mai sus la fotbal. Cu un stadion nou. Adaptat! Fără distrugerea totală a Monumentului ”Valentin Stănescu”. Răbdare şi Speranţă!…”

CITEȘTE ȘI  Rapidiști, mobilizați-vă pentru examenul de suporter!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.