INFO / Juniorii de la Centrul de Performanță Rapid au obținut victorii pe linie!

Rapid Dinamo

Weekend excelent pentru Centrul de Performanță Rapid. Academia asociată FCRB a obținut victorii la toate categoriile de vârstă. Dintre toate acestea, de departe, cea mai interesantă este cea obținută de juniorii U17 pregătiți de David Tudor, Ștefan Marinescu și George Maria. Pentru o imagine mai clară asupra tuturor rezultatelor vă prezentăm lista cu toate scorurile așa cum au fost ele pecetluite de fluierul final al arbitrului.

Rezultate ale juniorilor de la Centrul de Performanță Rapid

  • U19: Academia de Fotbal Farul Constanța 1-0 (Coman)
  • U17: Dinamo 3-1 (Simionov, Popa, Mitrică)
  • U15: Petrolul 52 2-0 (Goicea, Burnaz)
  • 2003: Kids Sports 8-1
  • 2008: Concordia Chiajna 4-4

Victoria cu Dinamo este, de departe, cea mai importantă

Cu alte cuvinte, observând rezultatele de mai sus, putem spune că au fost zile aproape perfecte pentru juniorii asociați FCRB. Patru victorii, trei în fața unor nume de tradiție ale fotbalului românesc. Iar cea împotriva lui Dinamo este una chiar excelentă, având în vedere că s-a consumat în Liga de Elită. Eșalonul principal al juniorilor din România. Motiv pentru care îi felicităm pe toți! Nu de alta, dar merită din plin. Acestea fiind spuse, vă prezentăm și lotul cu care U17 a câștigat partida amintită anterior:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Primul 11: Alexandru Tătaru, Darius Badea, Alexandru Jipa, Darius Vasilescu, Luca Florică (c), Patrick Gogan, Loca Mitrică (1g), Alex Ghila-Boga, Octavian Popescu, Lucian Botnari, Dragoș Simionov (1g). Din lot au mai făcut parte, iar unii au intrat pe parcursul partidei: Valentin Mărgărit, Vladislav Blănuță, Andrei Culda, Cosmin Crosman, Robert Ciobanu, Dan Popa (1g), Costel Avram.

CITEȘTE ȘI  INFO | Rapid are doi grei suspendați pentru etapa a 10-a

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.