Umor Giulestean

Monumental! Scoasă din Champions League de Talpan? Neymar și Salah în lacrimi

După ce este aproape să îl învingă pe Gigi Becali definitiv și irevocabil, Florin Talpan merge mai departe! Militarul este atât de înverșunat că mai există entități în Univers care poartă numele de Steaua încât a luat măsuri imediate. Astfel, el a contestat faptul că Steaua Roșie Belgrad poartă acest nume. Procesul este pe rol, dar se judecă pe repede înainte, iar Talpan are șanse mari de reușită. Se pare că totul s-ar putea concretiza înainte ca grupele Champions League să fie gata. Competiție în care, în această stagiune, joacă și sârbii. E drept, fără prea mari rezultate.

Salah și Neymar își fac curajul să vorbească cu Talpan

O excludere a lor din cauza utilizării abuzive a numelui Steaua ar impacta direct doi monștri sacri ai fotbalului actual. Neymar și Salah ar tremura grav, pentru că PSG și Liverpool au bătut echipa din fosta Iugoslavie. În timp ce Napoli, cealaltă formație din grupă, nu a reușit acest lucru. Ori dacă Steaua Roșie va fi exclusă, de UEFA, care tremură la demersurile lui Talpan, italienii ar fi direct impactați. De altfel, sursele 1923.ro, spun că Neymar și Salah chiar au fost văzuți împreună discutând îngrijorați și vărsând o lacrimă din cauza acțiunii întreprinse de Florin Talpan. Practic, cei doi sunt îngroziți de militar și chiar se gândesc să își facă curaj să îi ceară îndurare și clemență.

Nici Champions League nu a auzit de noi…

Evident, totul este un pamflet, dar care ilustrează destul de bine ceea ce se întâmplă actualmente în pestrițul și coloratul nostru fotbal. Rămâne de văzut întâi care va fi deznodământul Talpan – Becali. Pentru că valoarea primului s-a văzut destul de clar în presupusul duel pe care el și l-a imaginat cu FCRB. Până atunci, probabil că Neymar sau Salah nici măcar nu știu unde este România. Nu de alta, dar pe harta Champioons League nu existăm de ceva timp. De fapt, nu am existat vreodată cu adevărat!

Foto: vivaronews.com

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.