AFC Asalt – AFC Rapid 2-0. Antrenorul s-a legitimat și a intrat pe teren!

Rapid
AFC Rapid

Criza de la AFC Rapid continuă cu a patra înfrângere consecutivă. De data aceasta, meciul a fost pierdut cu 2-0 pe terenul lui Asalt. În ciuda rezultatului, a existat totuși o îmbunătățire a jocului, iar ambele goluri au venit în repriza a doua. Câteva fapte inedite s-au petrecut, totuși, în cadrul acestei partide. Dincolo de faptul că Asaltul este un adversar mai tare decât cei pe care AFC Rapid i-a întâlnit recent, în garnitura alcătuită de Robert Georgescu și-a făcut apariția și un nume nou. Este vorba despre proaspăt transferatul Daniel Zbânț.

Robert Georgescu a intrat la joc pentru AFC Rapid

Mai mult, cu adevărat de notat este faptul că în repriza secundă una dintre cele două schimbări a fost chiar… Robert Georgescu. Antrenorul de 28 de ani a intrat pe teren și chiar a arătat o formă excelentă, cu toate că nu mai jucase la nivel oficial de ceva timp. De notat este că Robert Georgescu a jucat două meciuri pentru AFC Rapid și în 2016. Atunci când la echipă antrenor era Mihai Iosif. Din păcate, aceste detalii nu au ajutat cu absolut nimic AFC Rapid care continuă să alunece în clasament. Asta după ce a ajuns la a treia înfrîngere stagională. După șase etape, rapidiștii se află pe locul 9 în clasament cu numai șapte puncte. Pe care, culmea, le-au acumulat până în etapa a treia.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Primul unsprezece folosit. Urmează LPS Mircea Eliade

Pe podium se află csa steaua, CS FC Dinamo și CS Victoria, care deja au căpătat un avans consistent. Pentru vișinii, următorul meci este unul extrem de dificil, cu Carmen București. Echipa de pe locul 5 care tocmai a câștigat cu 13-0 în fața celor de la LPS Mircea Eliade! Și care are cel mai bun atac dintre toate cele 16 divizionare. Iată primul unsprezece folosit de Robert Georgescu la meciul cu AFC Asalt: Oprea – Pârvescu, Popa, Stoian, Calița -Zbânț, Stoica, Cosmescu, Chirvase – Brăileanu, Berechet. Au mai intrat An. Costache și Georgescu.

CITEȘTE ȘI  UNUL DUPA ALTUL | Inca un transfer bifat | A jucat la FCSB

LĂSAȚI UN MESAJ