Victor Angelescu a făcut anunţul! Ce a declarat despre finanţarea FCRB

Victor Angelescu Rapid ProSport

ProSport face un anunţ mult aşteptat! După ce a stat de vorbă cu omul în cauză. În urmă cu aproape o lună, a fost făcut anunţul potrivit căruia omul de afaceri Victor Angelescu (34 de ani) a preluat 40 la sută din pachetul majoritar al „noului Rapid”. Contactat de ProSport, Angelescu a confirmat că negocierile au ajuns la final. Mai mult, în cursul acestei săptămâni va organiza o conferinţă de presă prin care să marcheze venirea sa în Giuleşti. Chiar dacă existau zvonuri conform cărora omul de afaceri s-a retras şi nu mai doreşte să investească la gruparea nou-promovată, acesta a lămurit situaţia. Cu scurt timp înainte de startul campionatului, scrie ProSport.

Ce a declarat Victor Angelescu pentru ProSport

„Negocierile au ajuns la final, mai erau detalii de pus la punct. Am preluat 40 la sută din pachetul majoritar. Voi prezenta toate detaliile în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc în cursul acestei săptămâni. Cel mai probabil va avea loc joi sau vineri. Trebuie să vedem când va fi programat jocul din prima etapă cu Progresul Spartac. Vă voi putea oferi atunci toate detaliile tranzacţiei. Am preluat 40 la sută din pachetul majoritar, nu 49 la sută”, a spus Victor Angelescu, pentru ProSport. Victor Angelescu a recunoscut şi că el a fost cel care a furnizat suma pentru achiziţionarea brandului Rapid, la începutul lunii iunie: „Da, eu am fost cel care a achitat suma respectivă. Nu am venit doar cu o parte din suma totală, am plătit integral banii necesari pentru achiziţionarea brandului Rapid”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

A plătit el aproape 500.000 euro?

Pe 12 iunie, la licitaţia cu numărul 19, brandul Rapid a fost achiziţionat de societatea SC FC R Bucureşti, contra sumei de 406.000 de euro plus TVA. FC R Bucureşti era oricum singura societate care cumpărase caietul de sarcini. La prima întrevedere, Adunarea Creditorilor stabilise ca licitaţia pentru brandul Rapid să pornească de la 3.4 milioane de euro, dar la a 19-a rundă, s-a ajuns la preţul de 406.000 de euro. Victor Angelescu este director pe Europa al companiei APS Holding (Asset Portfolio Servicing), mai scrie ProSport.

CITEȘTE ȘI  A murit Ion Taban, fostul presedinte al CA din era George Copos

Junior la Sportul Studenţesc

A fost junior la Sportul Studenţesc, iar înainte de startul Ligii 2 s-a retras brusc de la Sportul Snagov. După ce a fost prezentat în cadrul unei conferinţe de presă la Snagov, Angelescu promitea un buget de 1 milion de euro, construirea unui nou stadion şi obiectivul cerut era promovarea în Liga 1 Betano. Angelescu s-a retras ulterior de la Snagov, iar acum a venit alături de Pancu&Co. Ajunşi în Liga a III-a după un sezon dificil în care s-au duelat cu CSA Steaua pentru promovare, giuleştenii pleacă din pole-position în Seria a II-a. Vor evolua contra unor formaţii precum CS Afumaţi (retrasă din Liga 2), CS Făurei (echipa fraţilor Nicoliţă), FC FCSB 2 sau Popeşti-Leordeni. Campioana promovează direct în Liga 2.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.