Rapid

Liga 4. Modificări interesante față de sezonul trecut

Față de sezonul trecut, liga a 4-a București a trecut prin ceva schimbări. AFC Rapid va lua iar startul în competiția pe care în stagiunea precedentă a dominat-o Academia Rapid. Actualul FCRB. Numai că adversarii sunt cam diferiți acum. În bună măsură, au rămas aceeași, dar există și modificări. Unele justificate, altele mai puțin justificate la prima vedere. Din fericire, am scăpat de Venus. O echipă care și-a bătut joc de competiție în sezonul precedent prin nivelul extrem de slab pe care l-a avut. Dar dacă era de așteptat ca această echipă să nu mai figureze în liga a 4-a, remarcăm și alte absențe. Precum Progresul Spartac II și Termo.

LPS Mircea Eliade a câștigat categoric liga 5

Cu alte cuvinte, cu cele trei și promovata Academia, liga a 4-a și-a păstrat 11 echipe. La care s-au adăugat cinci nou-nouțe. LPS Mircea Eliade din postura de câștigătoare categorică a ligii a 4-a, dar și Unirea Politehnica și AFC Vis de București. Cele care au terminat liga a 5-a pe locurile 3, respectiv 4. E un mister ce s-a întâmplat cu vicecampioana Atletico București. Numai că nu este exclus ca ea să se fi rebrănduit în… Bucharest United. Un club cu care ne-am trezit în liga a 4-a fără ca el să fi jucat în stagiunea trecută în liga a 5-a! Cel puțin nu sub această denumire, de aceea spunem că o rebrănduire nu este exclusă.

Real Crângași pata de culoare din liga 4

Cel mai exotic nume este însă Real Crângași, unul cu o rezonanță plăcută pentru noi. Dar care, în mod interesant, anul trecut nu a jucat în nici o structură a fotbalului municipal bucureștean la nivel de seniori. Este totuși un „intrus” de tolerat, dacă ne gândim că pentru sezonul 2017-2018 patru echipe au fost primite direct în liga a 4-a fără vreo explicație. Este vorba despre Academia Rapid, AFC Carmen, CS FC Dinamo și csa steaua. În altă ordine de idei, aparent, AFC Rapid se va lupta pentru play-off cu csa steaua, Carmen, Dinamo și Asalt. Rămâne să vedem ce va ieși!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.