Rapid

FOTO / Daniel Pancu, omul care veghează totul. Cadru de colecţie!

După plecarea lui Daniel Niculae, Daniel Pancu a rămas, de departe, elementul cheie al proiectului FCRB. Directorul tehnic al echipei şi, posibil, chiar jucător după ce va fi refăcut complet, şi-a luat rolul în foarte serios. Iar în Turcia, la Bolu, acolo unde este cantonată în aceste zile formaţia pregătită de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif, Pancone monitorizează totul. Imaginea de mai sus vorbeşte de la sine. Legendarul atacant care va împlini curând 41 de ani s-a poziţionat cumva să vadă mai bine atât dispunerea jucătorilor pe teren, cât şi felul în care se joacă efectiv. Pancu învaţă în acelaţi timp. Fiindcă nu de puţine ori a subliniat faptul că îşi doreşte o carieră de antrenor.

Daniel Pancu are responsabilitatea laturii sportive

Până atunci însă, Daniel Pancu veghează atent tot ce se întâmplă. Pentru că, până la urmă, responsabilitatea legată de partea sportivă este în bună măsură a lui. Însă, la ce experienţă a acumulat de-a lungul prodigioasei sale cariere, este clar că Pancone nu are cum să se împiedice la nivelul ligii a 3-a. Noi, ca suporteri ai săi, sperăm să îl mai vedem pe Giuleşti măcar câteva zeci de minute din când în când. Pentru că execuţiile sale sunt identice ca acum 20 de ani. Poate că articulaţiile, muşchii şi suflul nu mai ţin ritmul. Dar felul în care Pancone atinge mingea este la fel de sublim ca şi imaginea despre care deja am vorbit. Şi în care, după cum se vede, nici măcar ploaia densă nu l-a împiedicat să urmărească partida cu maximă concentrare.

Golgheter şi la 40 de ani!

Daniel Pancu a jucat sute de meciuri pentru Rapid şi a marcat aproape 100 de goluri oficiale în toate competiţiile. De asemenea, şi pentru Academia Rapid a lăsat o impresie excepţională, marcând mai mult de 20 de goluri sezonul trecut. Cu toate că a ratat mai multe meciuri din cauza accidentărilor şi nici nu a jucat mereu din primul minut. Pancone a fost al patrulea golhgheter al echipei după Niculae, Goge şi Vlada.

Foto: Alex Paraschiv

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.