FCRB pleacă în două cantonamente înainte de liga 3

Giuleşti fcrb

După un sezon perfect, în care a reușit promovarea în Liga 3, FCRB va avea o vacanță destul de scurtă. Asta deoarece sezonul 2018/19 va începe foarte curând, primul meci urmând a se juca chiar pe 1 august, în mai puțin de o lună, reaminteşte site-ul oficial al grupării. Băieții lui Constantin Schumacher vor merge în două cantonamente în această vară. Chiar dacă nu s-a stabilit exact unde, locaţiile au fost agreate de principiu. Este vorba despre unul la munte, iar celălalt în afara țării. Cel mai probabil în Turcia, la fel ca la mijlocul sezonului trecut.

FCRB, reunire la 17 zile după terminarea sezonului!

Primul cantonament va fi la munte, în cea de-a doua parte a lunii iulie. Mai interesant este că cel de-al doilea va avea loc la începutul lui august. După meciul din primul tur al Cupei României, de pe 1 august. Partidă care, oricum, nu va fi una prea dificilă pentru băieţii lui Schumacher şi Iosif. Reunirea lotului este programată pentru duminică, 8 iulie, când rapidiştii vor merge la mare, alături de familie sau de partenere. Datele și locațiile exacte vor fi anunțate ulterior, mai informează sursa citată. FCRB va debuta în Liga 3 pe 25 august, atunci când se va juca prima etapă din sezonul 2018/19 al celui de-al treilea eșalon.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ultimul meci oficial al FCRB a fost pe 23 iunie, cu AFC Singureni

Ce este şi mai interesant e că, având în vedere data reunirii, jucătorii de la FCRB nu au, practic, decât 17 zile de vacanţă. Asta pentru că sezonul oficial s-a încheiat pe 23 iunie. O dată cu manşa retur a meciului de baraj pentru promovarea în liga 3. Victoria 10-1 cu AFC Singureni, campioana judeţului Giurgiu. Rămâneţi pe 1923.ro pentru cele mai noi ştiri legate de tot ceea ce înseamnă Rapid. Se anunţă o nouă vară interesantă pentru întreaga suflare vişinie. Rămâne de văzut să vedem şi rezultatele acesteia…

CITEȘTE ȘI  Albu socheazã: "Am luat un punct nemeritat"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.