FOTO-VIDEO / Imaginile bucuriei din Giuleşti!

Giuleşti fcrb

Pe Giuleşti a fost sărbătoare! Chiar dacă, în mod normal, acest articol era destinat juniorilor de la FCRB 2001. Cei care au devenit campioni judeţeni la nivel naţional. Cu o victorie impunătoare, 9-0, în faţa Unirii Sânnicolau Mare. Andrei Dumitrescu a marcat patru goluri şi a încheiat sezonul cu un total de… 76 de reuşite!!!! Aşa că filmuleţul de mai jos e despre ei, copiii care sunt, poate, cei mai îndreptăţiţi să revendice viitorul Rapidului. Cu toate că acum nu se numesc aşa. Sunt cei care au arătat foame de rezultate şi dragoste faţă de culori, indiferent dacă au jucat la SC FC Rapid SA, AFC Rapid, Academia Rapid sau SC FC R SA. Ei sunt o punte de legătură. Nu au avut mereu performanţe, dar în ultimii doi ani au crescut precum Harap Alb. Iar cireaşa de pe tort a venit chiar la 95 de ani, oficiali, de Rapid.

Imaginile bucuriei şi la Buftea şi pe Giuleşti

Despre asta am mai scris deja. Aşa că vă invităm să urmăriţi imaginile. Cu premierea de care juniorii au avut parte la Buftea, acolo unde s-a jucat finala. La fel cum vă invităm să le urmăriţi şi pe cele foto. E drept, sunt de la prima echipă, FCRB. Poate că drumul lor nu a fost cel mai corect din punct de vedere administrativ, organizatoric, logistic. Dar ridicarea unui trofeu deasupra capului, de către Daniel Niculae, pe stadionul Giuleşti, nu are cum să nu rămână un eveniment în istoria grantului. Mai ales că putem vedea şi cum a arătat peluza la meciul în cauză. Materialele foto şi video au fost redate de site-ul oficial al grupării susţinute de Primăria Sectorului 1.

Victoria celor de la FCRB, în faţa lui AFC Singureni, a venit cu două zile înainte de sărbătoarea de 95 de ani a clubului Rapid. Şi a fost una pe cinste, 10-1!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.