POVESTE / AFC Rapid şi cum să te baţi cu propriii jucători. La propriu!

Rapid Barcelona Messi

Despre AFC Rapid, grupa 1999-2000 am scris tot anul în termeni elogioşi. Pentru că băieţii lui Robert Georgescu au dominat autoritar cea mai mare parte a campionatului la juniori mari pe Bucureşti. Ne gândeam şi speram să devină campioni. După 3-3 cu ProSport Academy şi 0-8 cu Juventus Colentina totul s-a năruit. Au mai urmat două înfrângeri, 0-3 cu Carmen şi 2-6 cu campioana LPS Mircea Eliade, iar Rapidul a terminat pe… 4! Nu e asta important până la urmă. Nu scriem despre cum jucătorii şi-au furat singuri căciula, ci despre unul dintre meciuri a cărui poveste este de-a dreptul unică.

Carmen putea pierde la masa verde cu AFC Rapid, Georgescu n-a vrut

În momentul în care vezi AFC Rapid – Carmen 0-3 te gândeşti că s-a dat la masa verde. Însă nu, Carmen chiar a bătut pe teren. Dacă un 0-8 cu Juventus sau un 2-6 cu LPS Mircea Eliade le mai poţi înţelege, având în vedere, că şi ele sunt echipe valoroase, acest scor este de neperceput. Dacă realizăm diferenţa imensă de valoare. Ca să vă faceţi o idee mai clară, în tur, când AFC Rapid era în vârf de formă a câştigat la Carmen cu… 11-2! Şi nu a forţat prea mult. Carmen nu a avut vreodată vârf de formă la acest nivel, cu atât mai puţin acum când nu avea măcar numărul minim de jucători pentru a putea evolua. Robert Georgescu putea să nu accepte jocul şi să câştige legal cu 3-0 la masa verde.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Lecţii din care trebuie să învăţaţi, băieţi!

Nu a vrut însă aşa. Locul 2 sau locul 4, oricum nu mai contează. Aşa că a dorit să joace fotbal şi a oferit patru jucători celor de la Carmen pentru a-şi completa lotul. Deh, ăsta este fotbalul românesc! Chestii d-astea sunt la ordinea zilei. Ulterior, rezultatul este cel afişat mai sus. Nu punem la îndoială faptul că şi cei de la AFC Rapid au fost super demoralizaţi. Dar, până la urmă, şi-au făcut-o cu mâna lor. Iar partida cu Carmen a reprezentat o nouă lecţie. Cu Eliade nici n-a mai contat. Având în vedere cumulul de evenimente. În tur, AFC Rapid câştigase cu 3-0. Singurele puncte pierdute de stelişti în tot sezonul!

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Află la ce meci ar putea debuta Ioniță II! Bonus: unde s-ar putea juca meciul cu FCU Craiova

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.