Rapid 95! Sărbătoare cu multe momente deosebite. La Mulţi Ani!

Rapid
Rapid a împlinit 95 ani

Oficial, în acte, Rapid împlineşte 95 ani. Zi împământenită acum multe decenii, deşi procesul verbal iniţial s-a semnat pe 11 iunie 1923. Nu contează, cum am mai spus. Singurul lucru important este că sărbătoarea este una pe cinste, aşa cum trebuie Rapid să aibă. Într-o perioadă în care situaţia de la secţia de fotbal este mai tulbure ca oricând, legendele rapidiste s-au reunit pe aceeaşi inconfundabilă catedrală a fotbalului românesc. Stadionul Giuleşti. Spectacolul de pe 23 iunie a fost total. Echipele de old-boys au fost primele care au făcut show. În primul rând prin numele grele cu puternic trecut rapidist pe care acestea le-au aliniat.

FCRB a cinstit ziua Rapidului cu o promovare la pas

Răzvan Raţ, Valentin Bădoi, Adrian Iencsi, Florin Motroc, Ovidiu Herea, Florin Şoavă, Marian Ioniţă, Vasile Caciureac, Mihai Iosif, Ştefan Nanu, Ianis Zicu sau Zeno Bundea au fost numai o parte dintre aceste nume. Rezultatul nici nu a mai contat, mai ales că urma ultimul meci al sezonului pentru FCRB (Academia Rapid). Formaţie la care, din nou, au strălucit Daniel Niculae, Marian Vlada, Lucian Goge sau Andrei Dovleac. Meciul cu AFC Singureni nu a avut istoric, iar scorul final de 10-1 întăreşte acest lucru. Poate doar merită să menţionă echipa ce a evoluat cu ocazia împlinirii a 95 ani de Rapid. Aşadar, Constantin Schumacher a jucat astfel: Ignat – Voicu, Iacob, Bratu (68′ Boian), Lădaru (70′ Mitea) – Burlacu, Maftei, Duriță (56′ Stancu), Goge (34′ Dovleac) – Vlada, Niculae. Pe lângă cei patru de mai sus, care au dat în total şapte goluri, au mai punctat Maftei, Bratu şi Burlacu. Pentru statistică!

Juniorii ar putea deveni campioni naţionali în această zi specială

FCRB termină sezonul cu peste 200 de goluri marcate, ceea ce este, cu adevărat impresionant. Merge în liga a 3-a din punct de vedere sportiv. Plus, se pare că autorităţile sportive din România vor arăta şi o anumită clemenţă pentru produsul degringoladei administrative care a domnit timp de un an la fosta Academia, actuala FC R. De acum important este unificarea sub numele de Rapid. Indiferent care sunt mijloacele sau modul de a acţiona, Rapid Bucureşti trebuie să rămână unic şi indivizibil! Este încă un apel pe care suporterii rapidişti de pretutindeni, prin vocea noastră, îl fac la 95 de ani de Rapid. Mai ales că sărbătoarea continuă! Cu atât mai mult cu cât destinul a făcut ca juniorii 2001 ai FCRB să joace finala pe ţară, în faţa celor de la Unirea Sânnicolau Mare chiar în această zi cu o însemnătate aparte.

La Mulţi Ani Rapid!

Evident, rezultatul acestui meci vă va fi prezentat în detaliu în cursul acestei zile. Pentru că aceşti puşti ai lui Mihai Iosif sunt, poate, în aceste vremuri, mai reprezentativi pentru spiritul Rapidului chiar şi decât numele uriaşe pe care le-am înşirat mai sus. Ei nu vor decât să facă performanţă în tricoul alb-vişiniu. Şi, probabil, principalul lor vis este să câştige cândva, cât mai repede, titlul cu Rapid. Până acolo mai este. Dar mai este şi până când Rapid va renaşte complet. Cel puţin unul complet, inclusiv din punct de vedre nominal. Măcar dacă ne referim la o entitate care să facă performanţă la nivel înalt. La Mulţi Ani, Rapidule! Te rugăm să le luminezi minţile tuturor celor care vor să te ajute să o facă aşa cum trebuie. Pentru că împreună suntem de neoprit!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!