INFO / Bilete pentru Academia Rapid – steaua de pe… stadionul Dinamo!

Niculae Rapid - steaua
Daniel Niculae marcând primul gol al meciului Academia Rapid - steaua

Ne îndreptăm cu paşi repezi spre un nou meci Academia Rapid – steaua. Academia se apropie de finalul unui sezon perfect, în care a remizat în doar două partide din 35. După ce au obținut trofeul de campioană a Ligii a IV-a, băieții lui Constantin Schumacher au ocazia să facă eventul. În cazul în care câștigă duminică finala Cupei României, faza pe București, notează site-ul oficial al echipei susţinute moral de Primăria Sectorului 1. Adversara este csa steaua, echipă pe care a învins-o deja de două ori în ultimele două luni.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de duminică, 10 iunie, de la ora 20:00, de pe stadionul Dinamo. Acestea se găsesc în acest moment online, pe site-ul bilete.ro.

Prețul biletelor la Academia Rapid – steaua este:

  • Peluza Sud: 20 lei
  • Tribuna I: 30 lei
  • Tribuna 2: 40 lei

Biletele pentru Peluza Sud, unde vor sta rapidiștii, vor fi puse în vânzare la stadionul Giulești, după următorul program:

  •  vineri: între orele 14:00 – 20:00
  •  sâmbătă: între orele 12:00 – 20:00

Academia Rapid 2001 va fi premiată înainte de meci

În ziua meciului, duminică, biletele se vor găsi doar la stadionul Dinamo, între orele 12:00 și 20:00. Înainte de meciul propriu-zis, AMFB își va premia grupele de juniori campioane, printre care și grupa lui Mihai Iosif, campioană la categoria 2001. Se va pleca organizat de la stadionul Giulești, duminică, de la ora 17:00, mai anunţă sursa citată.