Scandal

VIDEO / Talpan a început să urle în sală! Imagini necenzurate

La începutul lunii iunie, juristul celor de la csa steaua, Florin Talpan, a depus un memoriu la AMFB în care a contestat dreptul de joc a cinci fotbaliști ai FCRB, în derby-ul câştigat de „vişinii” cu 2-0, în play-off. Comisia de Disciplină a AMFB-ului s-a reunit din nou azi, 19 iunie, la ora 18:00, într-o ședință la care au participat şi Florin Talpan, dar și avocatul FCRB, Paul Mincu. Acesta din urmă a adus copii certificate după cele cinci contracte ale fotbaliștilor semnate cu Academia Rapid, le-a prezentat comisiei. Moment în care, conștient că ar putea să nu aibă dreptate, Talpan a făcut o criză de nervi. Timp de 15 minute juristul Armatei nu a putut fi calmat de nicio persoană prezentă în sală.

Clinciuri între Talpan şi avocatul FCRB

Conform avocatului Mincu, argumentul forte al lui Talpan a fost că acesta a fost în Afganistan și nimeni nu are pregătirea lui. În cele din urmă, o decizie definitivă în acest caz a fost amânată pentru ziua următoare, miercuri. După ce avocatul FCRB a solicitat comisiei să închidă dezbaterile, decizie acceptată imediat. „Îmi este rușine că asist la așa ceva, nu se poate continua în acest fel. Lucrurile sunt foarte simple pentru a fi lămurite și verbal și cer închiderea dezbaterilor„, a spus Paul Mincu în fața celor prezenți. De altfel, Digi Sport a intrat în posesia unei înregistrări audio de la fața locului care confirmă derapajul pe care Florin Talpan l-a avut în timpul ședinței.

Ascultaţi-l pe Talpan!

„De ce sunteți aici? Îmi atrageți mie atenția, dumneavoastră să nu ridicați tonul asupra mea, că nu aveți pregătirea mea! Încercați să mușamalizați cazurile aici… „, a fost una dintre reacțiile nervoase ale lui Talpan. Prin urmare, Comisia de disciplină a AMFB va respinge, probabil, contestaţia depusă de juristul CSA, Florin Talpan. În acest caz, s-ar păstra rezultatul înregistrat pe teren, 2-0 în favoarea Rapidului. Aici puteţi asculta înregistrarea audio postată de digisport.ro! Reacţia este una incredibilă, iar cazul Talpan pare unul greu de tot… Rămâneţi pe 1923.ro pentru decizia finală!

A apărut şi VIDEO!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.