Florin Talpan aduce noi ameninţări către FC R Bucureşti!

steaua florin talpan frf prosport rapid

Academia Rapid şi-a schimbat numele în FC R, capătând astfel personalitate juridică, dar giuleştenii nu au scăpat de Florin Talpan. Juristul CSA Steaua ameninţă că va face apel la decizia AMFB, care a respins contestaţia legată de dreptul de joc al jucătorilor Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge. Şi susţine că nu a renunţat la ideea de a se întâlni cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Talpan invocă încălcarea regulamentelor UEFA şi FIFA

„Cum au putut încheia contracte în condiţiile în care nu are personalitate juridică Academia Rapid? Sunt încălcări foarte grave ale statutelor şi regulamentelor FIFA, UEFA, FRF, iar eu şi conducerea clubului vom notifica FRF despre aceste încălcări foarte grave făcute de AMFB, a cărei conducere e în afara legii. E foarte grav ce se întâmplă acolo. Dacă nu se rezolvă aici, la noi în ţară, lucrurile astea vor fi aduse la cunoştinţa structurilor abilitate internaţionale”, a declarat Florin Talpan, conform digisport.ro.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Apel de-a dreptul disperat

Apoi, acesta a continuat pe acelaşi ton: „Conducerea AMFB, care nu e legală din punct de vedere juridic, şi-a asumat chiar ieri transformarea unei asociaţii fără personalitate juridică într-o societate comercială, substituindu-se practic instanţelor de judecată româneşti. Asta în condiţiile în care instanţele i-au refuzat de trei-patru ori. În ce ţară trăim? Tot ce se face acolo e în afara legii. Eu nu am pierdut şi nu voi pierde. Voi merge până în pânzele albe pentru ca adevărul şi dreptatea în ţara asta să se reinstaureze. Cel puţin în sport.”

Talpan se ia şi de AMFB

„Voi utiliza următoarea cale de atac, Comisia de Apel din cadrul AMFB, care sper să realizeze lucrurile grave care se întâmplă acolo. Dacă nu ne dau nici ei dreptate, vom face recurs la FRF, apoi am să mă adresez forurilor internaţionale. Suntem o instituţie publică, respectată în ţara asta. Sunt convins că mai sunt şi alţi jucători fără drept de joc, pentru că ei nu au depus contractele. S-a venit fără niciun înscris la Comisia de Disciplină. Dacă sunt oameni corecţi şi vor să se ştie adevărul, să depună contractele în original, că nu e secret de stat.”

Îşi doreşte cu ardoare să îl întâlnească pe Răzvan Burleanu

„Vreau neapărat să ajung la domnul Burleanu. Vreau să-i explic ce se întâmplă în România, în ceea ce priveşte fotbalul, pentru că nu mai putem să fim bătaie de joc. Suntem un club înfiinţat în urmă cu 71 de ani şi cred că datorită nouă s-au obţinut foarte multe rezultate la nivel intern şi internaţional. Nu putem fi bătaia de joc a nimănui. Dorim ca legile şi statutele şi regulamentele să fie respectate. Şi la FRF au avut loc încălcări ale statutelor şi regulamentelor. Nu se poate aşa ceva”, a spus Talpan, la „Digi Sport Special”.

CITEȘTE ȘI  Pedeapsă micșorată pentru Zeno Bundea după ce a lovit o arbitră

Explicaţii legat de ceea ce s-a întâmplat la AMFB

Totodată, juristul CSA Steaua a infirmat informaţiile potrivit cărora şi-a pierdut cumpătul în sala de judecată, în momentul în care contestaţia i-a fost respinsă. „Nu am ţipat. Faptul că le-am precizat nişte lucruri foarte grave care se întâmplă acolo nu înseamnă că am ţipat. Dar când vezi că cineva nu cunoaşte codul de procedură civilă, nu se poate aşa ceva. Îmi pun întrebarea: pe ce criterii se fac aceste numiri? Sau pentru ce s-au făcut aceste Comisii? Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu aşa de călcat în picioare. În primul rând, o sală de 1 pe 2. Apoi, nu aveau scaune. Nu se poate aşa ceva şi nimeni nu vede în ţara asta”, a precizat Talpan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.