FCRB nu are pauză deloc! Doar o lună între sezoane

Daniel Niculae FCRB Rapid

FCRB, fosta Academia Rapid, va începe sezonul 2018-2019 în aproximativ o lună. Pe 1 august, cu meciul din primul tur al Cupei României, notează site-ul oficial al formaţiei susţinute de Primăria Sectorului 1. În acest prim tur vor intra în competiție toate câștigătoarele de cupe județene. Dar și ultimele clasate din liga a treia, în sezonul abia încheiat. În cazul în care va trece de prima fază, echipa lui Pancu şi Niculae va juca în următorul tur pe 15 august. Cel de-al treilea tur este programat pe 29 august.

Liga a treia începe pe 25 august

FCRB a câștigat Cupa României, faza pe București, după o finală cu csa steaua, scor 3-1. Campionatul Ligii a treia, acolo unde echipa antrenată de Iosif şi Schumacher a promovat, va începe în week-end-ul 25-26 august. Seria giuleștenilor urmând a fi aleasă în perioada următoare. Ceea ce înseamnă că pauza vişiniilor va fi inexistentă. Asta pentru că sezonul 2017-2018 s-a încheiat pe 23 iunie. Şi cum viitorul începe pe 1 august, lucrurile se vor mişca repede. Astfel încât, pe lângă faptul că vor trebui să se mişte rapid pentru întărirea lotului, oficialii de la FCRB trebuie să stabilească şi programul de pregătire.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

FCRB are de muncă începând cu această vară

Este adevărat şi că meciurile din primele tururi ale Cupei României, chiar şi ediţia naţională, ar trebui să reprezinte o formalitate. Astfel încât, meciurile cu miză este de aşteptat să înceapă abia atunci când liga a treia va porni la drum. Pentru că, în mod cert, dacă chestiunile din culise nu vor pune piedici, FCRB va fi printre principalele candidate la promovare şi în liga a doua. Iar aici nu va mai fi cu baraj, ci direct! Sigur, e de muncă. Va fi nevoie de trei jucători U19 în primul 11. Sigur, Dumitrescu, Niţu, Bărbălău sau Costache sunt variante plauzibile. Mai important va fi ca FCRB să reuşească să devină, în sfârşit, un Rapid unic!

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.