Reacţiile greilor de la FCRB după adjudecarea licitaţiei pentru marca SC FC Rapid SA

Daniel Niculae FCRB Rapid

Conform ultimelor informaţii, FCRB şi-a adjudecat licitaţia pentru marca SC FC Rapid SA. Deocamdată, se pare, a fost achitat doar 10 la sută din valoarea sumei. Cuantum ce trebuie oricum depus în momentul în care te înscrii la o licitaţie. Imediat după ce marca ce este, momentan, obiectul unui litigiu cu AFC Rapid, oamenii importanţi din cadrul FCRB au reacţionat. Exprimându-şi entuziasmul legat de acest pas, e drept, uriaş în evoluţia ulterioară a Rapidului ca tot unitar. Mai jos aveţi declaraţii de la golgheterii Daniel Niculae şi Daniel Pancu, dar şi de la antrenorul Constantin Schumacher.

Daniel Niculae: „Greul abia acum începe”

“Este vestea pe care o așteptam cu toții. Sunt veștile bune pe final de campionat pe care le așteptam, această promovare, dreptul de a juca barajul, palmaresul. Ne bucurăm că s-a realizat lucrul acesta. Sperăm să câștigăm barajul și sperăm ca următorul pas va fi Pro Rapid. Greul abia acum începe, iar lucrurile care s-au întâmplat acum ne obligă, dar sunt normale pentru că, atâta timp cât suntem în conducerea Rapidului, aceste lucruri te obligă și trebuie să ducem clubul acolo unde a fost până nu demult.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Am îmbătrânit 10 ani!”

„Atrage foarte mult, a atras tot timpul Rapidul. A fost această neclaritatea a actelor, care a dus la faliment. Când lucrurile s-au îndreptat, vor fi mulți care se vor alătura proiectului și îi așteptăm cu brațele deschise pentru că ne dorim să facem treabă și să ducem clubul până în prima ligă. Au fost suporteri care au fost reticenți, s-au tergiversat lucrurile, au apărut lucruri juridice, dar sper ca, odată cu îndreptarea lor, sper ca și cei care nu au venit pe stadion să ne susțină, să facă pasul acesta, să ne susțină. O să vorbesc cu suporterii, să le explic ce vrem să facem, să fie o singură voce. A fost un an foarte greu care cred că m-a îmbătrânit 10 ani”, a spus Daniel Niculae la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif și dorința veche de cinci ani: "Să iau campionatul cu Rapid!"

“Vor fi foarte mulți suporteri ai Rapidului la Giurgiu, va fi stadionul arhiplin, vor fi și oameni care își vor dori să vadă și noul Rapid, care va promova din Liga 4 în Liga 3, sperăm să transformăm într-o sărbătoare returul de pe 23 pentru că pe 25 iunie se împlinesc 95 de ani de la înființarea Rapidului și sperăm ca, odată cu promovarea în Liga 3, meciul să fie un spectacol. Se poate ceva mai frumos, se poate să promovăm pe 23, pe Giulești, ne dorim ca lucrările să înceapă cât mai repede și în 2020 să avem un Giulești nou”, a încheiat Daniel Niculae.

Pancu: „Am achiziţionat ceva ce ne dă dreptul să ne numim Rapid!”

Nu știu cine a achiziționat brandul, e o veste uriașă. Am înțeles că au fost și alte persoane interesate, Rapid a redevenit ce a fost. Suporterii e clar că au așteptat foarte mult acest moment, sufereau foarte mult că nu știau pe ce stadion să meargă să susțină echipa. Oricum suporterii erau mobilizați, dar era o veste pe care rapidiștii o așteptau de foarte mult timp. Dacă nu recunosc nici în momentul ăsta echipa înseamnă că nu recunoști Rapidul. Am achiziționat ceva ce ne dă dreptul să ne numin Rapid, a declarat Daniel Pancu.

Constantin Schumacher visează la Pro Rapid

Următorul pas al clubului este recuperarea bazei Pro Rapid, iar antrenorul Constantin Schumacher abia așteaptă acest lucru, deoarece această bază este extrem de importantă în strategia de viitor a clubului și a academiei de copii și juniori. ”Foarte mulți suporteri așteaptă să luăm Pro Rapidul pentru că acolo este identitatea noastră, este casa noastră. Foarte multă lume așteaptă acest lucru, a spus Constantin Schumacher la “Digi Sport Matinal“. Nu ne putem permite pași greșiți, jucătorii mei sunt conștienți că au muncit un an de zile și nu pot da cu piciorul la această promovare. Este important să aducem jucători tineri, jucători de valoare și să ne îndeplinim obiectivul de promovare în Liga 2. Deja își doresc jucători care au fost la Rapid, jucători cu experiență, a mai spus Schumacher.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.