Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae îl contrează pe Florin Talpan! Ce a spus despre AFC Rapid

Juristul de la csa steaua, Florin Talpan, a solicitat amânarea meciurilor de baraj dintre FCRB (fosta Academia Rapid) şi Singureni. Partide programate să se dispute pe 16 şi pe 23 iunie, la Giurgiu, respectiv Giuleşti, în direct la Digi Sport 1. Talpan consideră în continuare că cei de la FCRB au încălcat regulamentele când i-au legitimat pe cei cinci fotbaliști, Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge. Cu toate acestea, Daniel Niculae n-are nicio emoțiile, după ce a văzut că csa a „scos săbiile și baionetele”, pentru a promova cu orice preț în Liga 3.

Daniel Niculae a atacat csa steaua

„Fotbalul merge mai departe, pe teren. Ce e pe teren rămâne pe teren, iar interesul sportiv primează într-o competiție sportivă. Iar baionetele și săbiile, în trecut”, a spus Daniel Niculae la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club. Prezent în studio, Ion Crăciunescu i-a dat și el dreptate rapidistului și susține că problemele sunt altele și se referă la carențele din regulament. „După părerea mea, Academia Rapid a dovedit în ambele meciuri că este o câștigătoare meritorie, pe teren, fără dubii. O altă problemă: ce vină au ei că aceste comisii ale Federației sau regulamentul nostru nu are niște clauze foarte precise ca înainte de a se începe un baraj sau când se termină competiția, să fie terminate și litigiile?”a explicat Crăciunescu.

Uite palmaresul, nu e palmaresul… Ce e palmaresul?

„În 1993, de când clubul Rapid s-a debarasat de secția de fotbal, a fost UFC. Din UFC s-a transformat în AFC, iar din AFC în FC, FC intrând în faliment. Noi am câștigat, la licitație, palmaresul, tot ceea ce înseamnă FC, inclusiv AFC, UFC. Deci lucrurile sunt clare. Palmaresul nu este ceva palpabil. Nu poți să te duci să cumperi acest pahar și să spui că e palmaresul”a spus „Nico”. Întrebat dacă celelalte echipe care poartă numele Rapid, vor mai avea dreptul să mai folosească această denumire, Niculae a răspuns: „Normal, nu vor mai avea dreptul. Doar dacă le facem noi întâmpinare. Să se liniștească apele, avem alte treburi de făcut, nu asta este miza proiectului nostru”.

Daniel Niculae şi Crăciunescu, caterincă pe seama lui Copos

Următorul pas pe care îl anunță rapidiștii este recuperarea bazei de antrenament Pro Rapid. Daniel Niculae susține că aceasta aparține statului și a fost dată în folosință în 1996 clubului Rapid timp de 49 de ani. Atacantul spune că, în acest moment, baza se află în proprietatea Primăriei. Doar birourile din cadrul bazei sportive îi aparțin lui George Copos, însă și această problemă e pe punctul de fi rezolvată. „Când ne-am întâlnit cu el, a spus că ni le va închiria la o sumă modică de un euro”, a spus Niculae, spre amuzamentul lui Ion Crăciunescu: „La cum îl cunosc eu pe George Copos, nu prea face gesturi caritabile. El, dacă nu câștigă ceva dintr-o afacere, nu se bagă. Când e vorba de afaceri, n-are tată, n-are mamă”, a spus Crăciunescu.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.