Cristian SapunaruRapid

Cristi Săpunaru confirmă: „Rapid, ultima echipă la care voi juca!”

Fundaşul Cristian Săpunaru a afirmat într-o conferinţă de presă, că ar fi preferat să se pregătească cu echipa naţională pentru Cupa Mondială din Rusia în acest moment, dar a precizat că şi meciurile amicale cu Chile şi Finlanda sunt importante, fiind ultimele înaintea Cupei Naţiunilor. „Aş fi preferat să fiu la mondial. Mai sunt două meciuri şi abia apoi ne vom gândi la vacanţă. Orice meci e important la echipa naţională, pentru orice jucător. Sunt ultimele meciuri înainte de Cupa Naţiunilor şi cred că trebuie să ieşim bine din aceste meciuri amicale. Contează şi rezultatul, normal”, a spus Săpunaru.

Săpunaru vorbeşte despre selecţionerul Cosmin Contra

Jucătorul spune că atmosfera de la naţională s-a schimbat în bine odată cu venirea antrenorului Cosmin Contra: „Nu pot caracteriza fiecare selecţioner în parte. Cosmin Contra a venit după o perioadă mai grea la naţională şi a reuşit să schimbe faţa echipei naţionale. Arată altfel. Acum e o atmosferă frumoasă, asta a reuşit să facă la naţională Cosmin Contra, să ne unească, să dăm totul pentru naţională, indiferent de echipa de la care venim”.

Cristi Săpunaru atacă fcsb

Săpunaru a criticat îndepărarea atacantului Denis Alibec de la FCSB, considerat cel mai bun jucător român în urmă cu puţin timp. Ceea ce se întâmplă cu Denis Alibec nu mi se pare normal. Acum şase luni era cel mai bun atacant al României şi acum… E treaba celor de la Steaua ce fac. Normal că am vorbit cu el, şi cred că niciun jucător nu ar putea evolua bine în situaţia în care se află el. Nu ştiu dacă i-aş recomanda o schimbare de echipă, dar ar trebui să fie un pic mai umil câteodată. Dar nu înţeleg de ce cu alţi antrenori a fost altfel, a putut să evolueze bine şi acum, nu. Nu vreau să înţelegeţi că vorbesc despre Dică, nu el e vinovatul, a mai spus Săpunaru.

Rapid, ultimul club din CV!

Referitor la cariera sa, Săpunaru a spus că Rapid va fi ultima echipă la care va juca atunci când va decide să se retragă: „Eu am contract un an de zile cu Kaiserispor şi sper să-l termin acolo. Când mă voi lăsa, Rapid va fi ultima echipă la care voi juca”. Aşa cum declarase aici, dar fără a explica sub ce formă doreşte să se implice!

Sursa: telekomsport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.