Weekend perfect al juniorilor! Academia şi AFC Rapid, victorii pe linie. Eliade, umilit!

Academia Rapid 2001 FCRB
Academia Rapid a devenit FCRB

Continuă marşul triumfal spre titlurile ale juniorilor bucureşteni! De această dată începem cu grupa 2001 a Academiei Rapid care a spulberat, pur şi simplu, echipa stelistă a LPS Mircea Eliade. Băieţii lui Mihai Iosif s-au impus cu 7-0! Marcatorii au fost: Andrei Dumitrescu (4), Adrian Nițu (2) și Baboi. Primul dintre ei a ajuns la cifre de-a dreptul fabuloase pe care le vom revizui în curând, într-un material separat. Până atunci iată cum a arătat echipa ce a obţinut acest succes: Velica – L. Dumitrescu, Cazan, Sandu, Lupașcu – Amet, Lixăndrică, Jianu, Chitacu – A. Dumitrescu, Nițu. Au mai jucat Iova, Chiru, Andreianu, Dop și Baboi.

AFC Rapid a câştigat la masa verde din cauza… fricii adversarilor!

Tot la grupa 2001, AFC Rapid s-a impus şi ea, categoric, 9-1, cu Automatica, echipa de pe ultimul loc. În timp ce Academia este lider şi favorită la cucerirea titlului deţinut în prezent de AFC Rapid, echipa lui Cătălin Teodorescu şi-a consolidat locul 4 în clasament. De cealaltă parte, juniorii A, ai lui Robert Georgescu, 1999-2000, s-au impus la masa verde, scor 3-0 cu Milannetto. Asta pentru că adversara a preferat să nu joace, având doar 10 jucători. Pentru că, în mod cert, ar fi pierdut la un scor mult mai mare decât 3-0. În altă ordine de idei şi AFC Rapid este pe primul loc la juniori A pe Bucureşti şi are mari şanse să aducă un nou trofeu în vitrina clubului la finalul actualei stagiuni.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ambele echipe sunt lidere la categoria lor

Academia Rapid, la 2001, are două puncte peste Dan Chilom şi CS FC Dinamo, în timp ce AFC Rapid, la 1999-2000, are un punct peste LPS Mircea Eliade. Urmează câteva săptămâni de foc, la finalul cărora sperăm că ambele formaţii să iasă campioane pe Bucureşti. Atât echipa lui Mihai Iosif, cât şi cea a lui Robert Georgescu. Pentru că, până la urmă, dincolo de scindarea pe care Rapidul o suferă, amândouă reprezintă pe teren culoarea vişinie!

CITEȘTE ȘI  Angelescu: "Suntem in discutii cu jucatori din strainatate"

LĂSAȚI UN MESAJ