AFC Rapid şi-a redescoperit forţa! A bătut cu 11-2 pe Progresul 2005!

Rapid
AFC Rapid

AFC Rapid a reuşit o victorie categorică, 11-2, cea mai mare din acest sezon! Adversarul, Progresul 2005, nu a avut vreo şansă! Practic, jucătorii lui Robert Georgescu au învins mai clar decât a făcut-o chiar şi Academia Rapid pe terenula cestei formaţii. Academicienii reuşiseră „doar” 10-2! Meciul jucat pe terenul Coresi nu a avut istoric. Asta în ciuda faptului că în primul 11 aliniat de Georgescu şi-au făcut loc cinci jucători născuţi în 1999, unul în 1998 şi unul în 2000! Cu alte cuvinte, cam 65 la sută din echipă a avut media de vârstă la 18-19 ani! Aşa că s-a egalat şi cea mai mare diferenţă de scor din acest campionat.

AFC Rapid a ajuns la 70 de goluri marcate

În tur, tot pe stadionul Coresi, AFC Rapid învingea pe o ploaie torenţială pe Venus, dar cu 9-0. Atunci antrenor era Andrei Anghel Constantinescu. Cu victoria categorică obţinută în faţa celor de la Progresul 2005, pe care în tur i-a învins cu 5-3, Rapidul a ajuns la o cifră rotundă de goluri marcate. 70! E drept, are şi primite destule, anume 57. Mai jos aveţi echipa care a obţinut cel mai categoric rezultat din 2018. AFC Rapid a mai avut nevoie de un gol pentru a egala cel mai mare rezultat omologat din sezonul trecut. Este vorba despre o victorie 12-2 pe terenul celor de la Cadet, dar în liga 5.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

6-1 de la pauză, Mateianu a dat cele mai multe goluri!

Pe atunci echipa lui Mihai Iosif învinsese şi Frăţia II pe Giuleşti cu 15-2, numai că formaţia a fost exclusă din campionat, iar rezultatul anulat şi omologat 3-0. Iată, aşadar, primul 11 folosit în etapa 26, dar şi ceilalţi jucători folosiţi. Oprea – Pîrvescu, R. Popa, Panait, Căliţă – Stoica, Pierre Semudinge, Croitoru – Tănase, Vuk, Trică. Au mai intrat: Ene, Niculescu, Mateianu. La pauză deja era 6-1! Culmea, golgheter a fost Mateianu care a reuşit trei goluri! Câte două au dat Vuk, Tănase şi Semudinge, iar Pîrvescu şi Croitoru au băgat-o câte o dată în aţe! Pentru AFC Rapid urmează alt progres… Progresul Spartac II. Formaţie pe care o vor întâlni peste aproximativ o săptămână. Echipă mai solidă, dar care totuşi ocupă numai locul 11 în clasament.

CITEȘTE ȘI  Rapid face afaceri cu NIKE! Toate detaliile sunt în articol

LĂSAȚI UN MESAJ