Rapid

REZULTATE / Juniori AFC Rapid şi Academia Rapid

A mai trecut un weekend în care toate cele patru grupe de juniori ale AFC Rapid, respectiv Academia Rapid au avut meciuri contând pentru campionatul municipal pe Bucureşti. Ambele cluburi au reprezentante la grupele 2001. Iar ambele au câştigat partidele din acest weekend. Academia a spulberat cu 10-0 echipa de pe ultimul loc, AS Automatica. Formaţie pentru care au jucat, în primul unsprezece şi două… fete! Ineditul situaţiei nu ştirbeşte cu absolut nimic din meritul echipei lui Mihai Iosif care este tot mai aproape de primul titlu din istorie.

Academia Rapid 2001:

Velica – L. Dumitrescu, Cazan, Sandu, Chiru (46 Iova) – Andreianu (46 Amet), Lixăndrică (70 Baboi), Jianu, Chitacu – A. Dumitrescu (75 Gălățeanu), Nițu

Marcatori: Lixăndrică, Nițu (3), A. Dumitrescu (2), Chitacu (2), Sandu și Amet

AFC Rapid  – Voinţa Crevedia 3-2

Altfel, AFC Rapid, grupa care a înlocuit-o pe cea a copiilor născuţi în 2001 care în vară au ales să meargă la Academia Rapid alături de antrenor, s-a impus la rândul său. Victoria a fost una mult mai dificilă, 3-2. Dar a fost obţinută împotriva unui adversar mult mai incomod, Voinţa Crevedia. Practic, acest succes înseamnă pentru echipa lui Cătălin Teodorescu cimentarea locului 4. Unul decent în actualele condiţii pentru echipa care în sezonul trecut câştiga campionatul municipal Bucureşti sub comanda lui Mihai Iosif, cum am subliniat şi mai sus.

Şeful de galerie din poartă şi Davids în varianta Academia

Câteva aspecte inedite s-au consumat la grupa 2003 a Academiei, pregătită de Nicu Costache. La fel, grupă preluată de la AFC Rapid în vară. Pe lista de rezerve a echipei care a câştigat cu 2-1 meciul cu Progresul 2005 a apărut Patrik Popa! Şeful de galerie de conjunctură al AFC Rapid din sezonul trecut joacă pe postul de portar, iar în acest moment este cooptat în familia echipei patronate spiritual de Liviu Dragnea. Mai mult, cum se poate observa şi din cadrul lui Alex Paraschiv, în lotul echipei figurează şi un jucător cu ochelari. Pe modelul lui Edgar Davids! Fostul mare mijlocaş olandez al lui Juventus Torino.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.