Rapid

Amintire uluitoare din Giuleşti! „Demisia! Demisia!”

Nicolae Grigore (34 de ani) a povestit pentru ProSport o întâmplare amuzantă petrecută în urmă cu mai bine de un deceniu. Protagoniştii? Jose Peseiro, antrenorul de atunci al giuleştenilor, Ciprian Panait, translatorul acestuia, şi, fără voia sa, brazilianul Cesinha. În 2008, Rapid era eliminată pentru a doua oară consecutiv în primul tur al Cupei UEFA. După 0-1 în Germania şi 1-1 pe teren propriu cu Wolfsburg. Aşa că fanii giuleşteni şi-au pierdut imediat răbdarea cu experimentul numit Jose Peseiro. Au început huiduielile, apostrofările şi, inevitabil, s-a cerut demisia antrenorului portughez, mai scrie ProSport. Ce a urmat este de-a dreptul mai rar întâlnit!

Nicolae Grigore a făcut dezvăluirea pentru ProSport

Prezent pe bancă alături de Jose Peseiro, Ciprian Panait, translatorul tehnicianului, a avut prezenţa de spirit de a-l „păcăli” pe acesta! În sensul de a ascunde adevăratul mesaj transmis de tumultuoasa tribună giuleşteană. Episodul a rămas în memoria rapidiştilor şi a fost povestit, în premieră, de Nicolae Grigore. „Îmi amintesc o relatare din auzite. Nu ştiu dacă s-a întâmplat exact aşa. Ne eliminase Wolfsburg şi Peseiro era contestat. Iar Peseiro îl avea translator pe Ciprian Panait. Erau ceva nereuşite, iar fanii strigau „demisia, demisia”. Peseiro l-a întrebat pe Panait ce strigă lumea, iar Ciprian i-a răspuns „Cesinha, Cesinha!”. A fost amuzant şi pentru noi când am auzit-o”, şi-a amintit Grigore pentru ProSport.

Cesinha a fost eroul unui episod amuzant povestit şi de Helder

Recent, Cesinha a mai fost, tot involuntar, eroul unui episod amuzant. Pe care l-a relatat Helder, fostul fundaş dreapta din Giuleşti. Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al celor de la Academia Rapid. Helder a acordat autografe pentru că suporterii rapidişti au crezut că semnăturile veneau de la… Cesinha! Am considerat oportun să expunem şi aceste episoade reconfortante din punct de vedere psihic. Având în vedere situaţia în care se regăseşte Rapidul în acest moment…

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.