Ce dramă! csa steaua nu este primită nici la Chiajna!

csa steaua - Academia Rapid
Steag al csa steaua ars în tribune

În ultimele zile s-a iscat un scandal imens în tabăra celor de la csa steaua! După ce conducerea clubului din Liga a 4-a a decis ca derby-ul cu Academia Rapid din 13 aprilie să se joace pe stadionul Chiajna. Suporterii roș-albaștrilor n-au fost de acord și chiar au anunțat că nu vor veni la meciul cu contracandidata la promovarea în Liga a 3-a. Acum, nici președintele Concordiei, Cristi Tănase, n-ar mai fi de acord ca meciul să se joace pe terenul formației din primul eșalon.

Cei de la Chiajna nemulţumiţi că s-a transformat totul în circ!

„Totul tinde să se transforme într-un circ, iar mie nu îmi place absolut deloc. Am văzut şi eu reacţiile venite din Ghencea Cred că cel mai bine pentru toată lumea este ca cei de la steaua să nu mai vină deloc la Chiajna să joace acest meci cu Academia Rapid. Voi discuta această problemă şi cu proprietarul stadionului nostru, adică Primăria, şi voi anunţa acest lucru. Noi am vrut doar să venim în ajutorul sportului românesc şi în ajutorul unui spectacol fotbalistic”, a declarat Cristi Tănase.

csa steaua nu a semnat nimic cu Chiajna!

„Nu i-am chemat noi pe cei de la csa steaua la Chiajna. Dânşii ne-au contactat şi ne-au transmis această intenţie. Dar dacă pe suporterii din Ghencea îi deranjează numărul de locuri al stadionului nostru, atunci clubul lor se poate duce fără nicio problemă să joace pe un alt stadion. Oricum noi nu am semnat nici un act pentru disputarea jocului dintre steaua şi Academia Rapid. Deci cel mai bine pentru toată lumea este ca steaua să nu mai vină la noi”, a încheiat Cristi Tănase pentru Fanatik, citat de gsp.ro.

Hai, băieţi, veniţi pe Giuleşti!

Acestea fiind spuse, trebuie să ne punem un uriaş semn de întrebare unde se joacă acest meci. Probabil printr-un alt oraş din judeţul Ilfov. Având în vedere că Ghencea şi Chiajna par a fi scoase din calcule momentan, la fel ca şi Arena Naţională. Aceasta din urmă din cauza faptului că echipa armatei are numai o mână de suporteri… Şi singurul mod în care s-ar acoperi investiţia ar fi să se facă intrarea la liber! Pentru a fi mai mulţi suporteri ai Academiei Rapid. Sau, aşa cum am sugerat, meciul ar trebui jucat pe Giuleşti!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!