Cristiana, cu gândul la Rapid şi când e pe scenă

Rapid

După Cristiana nu ai cum să nu întorci capul pe stradă. Asta pentru că fata face modelling, iar dacă ne uităm la fotografiile sale ne dăm seama că a ales o ocupaţie potrivită. Dincolo de orice însă, iubirea ei pentru Rapid este uriaşă. Astfel încât, pe lângă fotografiile din care reiese acest lucru, am lăsat-o pe tânără să se prezinte pentru suporterii Rapidului. Practic, ea îşi aduce aminte, în detaliu, fiecare moment semnificativ legat de Rapid. Iar pe cele mai importante vi le redăm în continuare.

Rapid văzut live de Cristiana pentru prima dată în 2009

Surprinzător, dar atunci când am întrebat-o când a fost prima dată pe Giuleşti nu a avut vreo ezitare: „În martie 2009, când aveam nouă ani. La un meci cu Farul!” Ne-a răspuns pe nerăsuflate, iar noi ne-am amintit instant că este vorba despre celebra victorie cu 1-0. De pe 6 martie 2009, când Marius Constantin a fost eliminat la… pauză! Aşa începe frumoasa legătură dintre Cristiana şi Rapid de la locul faptei. Dragostea însă este mult mai veche, iar frumoasa tânără ne explică în detaliu.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„La mine în familie toţi suntem fani înfocaţi ai Rapidului. Începând de la cel mai mare până la cel mai mic, chiar şi câinele este rapidist (n.r. – după cum se poate vedea şi în foto)! Dar nu familia m-a determinat să rămân rapidistă. Consider că asta este ceva cu care te naşti, poţi schimba orice în viaţă, însă iubirea pentru echipa de fotbal preferată, niciodată!”

A retrăit emoţiile la Academia Rapid – csa sTeaua din octombrie 2017

Un punct de vedere interesant venit dinspre o reprezentantă a sexului frumos pentru care fotbalul, dar mai ales rapidismul, nu prea mai au secrete. Cristiana îşi doreşte din inimă Rapidul înapoi, cel de odinioară. Acum se bucură de rarele momente în care atmosfera transpune clipele de glorie ale trecutului.

CITEȘTE ȘI  LPF a decis | Cand vom afla programul Ligii 1

„Fiecare meci la care am fost este în sine o amintire frumoasă. Fie că e vorba de Rapidul care era odată sau de situaţia în care se află acum. Un moment recent care mi-a rămas în minte este legat de meciul cu csa sTeaua din octombrie 2017. Sigur, odată ajunsă pe stadion, mi se făcuse dor de acel singur Rapid. Puternic şi curat… Dar atunci, la acel meci, am realizat cât de mare este pasiunea pentru fotbal şi ce iubire frumoasă îi port Rapidului! Atunci am avut sentimentul că scopul nostru, al suporterilor, este unul comun şi că împreună putem trece peste orice!”

Cu imnnul în gând la concursul de frumuseţe

O mărturie sinceră a unei puştoaice care nu vrea altceva decât ca Rapid să fie cum l-a ştiut ea de mică, de când se uita la primele meciuri la TV. Iar pentru Cristiana chiar putem vorbi despre o pasiune dusă la un extrem frumos pentru ceea ce înseamnă Rapid. Pentru a înţelege de ce, vă redăm integral, aşa cum ea ne-a povestit, o întâmplare sugestivă de pe litoralul Mării Negre.

„Fac modelling, iar în vară am participat la Miss Litoral. Când am fost întrebată ce vreau să fac în viitor – una dintre întrebările obligatorii din concurs – le-am spus că mi-aş dori o carieră care să aibă legătură cu fotbalul. Prezentatoare de ştiri sportive sau reporter de teren. M-au întrebat apoi cei din juriu cu ce echipă ţin şi le-am zis mândră că sunt rapidistă! A fost un moment deosebit, mi-a plăcut enorm că am putut vorbi în faţa oamenilor despre echipa mea de suflet! Mi-a purtat noroc, m-am calificat printre primele 30 de fete. Chiar înainte de a urca pe scenă mi-a venit în minte imnul Rapidului. Am început să îl fredonez şi asta m-a făcut să uit de emoţii. Mereu îmi dă o stare bună acel cântec. De fiecare dată când îl aud!”

Îl admiră pe Alex Ioniţă II

Dacă mutăm discuţia către jucătorul favorit, oarecum normal, aceasta merge către Alex Ioniţă II. Unul dintre cei mai în formă fotbalişti români ai momentului, dar şi apropiat de generaţie de Cristiana: „Pe Alex Ioniţă II îl admir foarte mult. Nu doar pentru că are Rapidul tatuat pe piept, ci şi pentru perfomanţele lui. Ambiţia şi faptul că pune suflet şi pasiune în joc! Ceea ce doar un rapidist adevărat poate face.” Fireşte, această discuţie nu poate fi completă fără a afla cât de des merge Cristiana pe stadion. Mai ales că uneori are parte de un aliat surpriză… mama sa! „La meciuri mergeam cât de des puteam, se întâmplă ca unele meciuri să pice în timpul liceului. Şi de cele mai multe ori mă învoia mama de la ore, ca să ajungem la ele„, îşi încheie fata povestea.

CITEȘTE ȘI  E sigur! Becali: "Dragoș Grigore va semna cu Rapid!"

LĂSAȚI UN MESAJ