Alte sporturi

Zi imensă pentru Rapid! Ioniţă în prim plan!

Secția de haltere a CS Rapid București a participat, în această săptămână, la etapa finală a Campionatelor Naționale de juniori I, sub 20 de ani, la Bascov, în județul Argeș, scrie clubulrapid.ro. Protagonist a fost şi Paul Ioniţă! La fete, Maria Luana Grigoriu, la categoria de greutate 69 de kilograme, a cucerit medalia de argint la stilul smuls. Cu o încărcare de 81 de kilograme. Sportiva s-a revanșat însă la aruncat, unde a devenit campioană națională. Cu o performanță de 106 kilograme. Totalul de 187 de kilograme i-a adus rapidistei o altă medalie de argint.

Paul Ioniţă, un nou record!

Tânărul Paul Ioniță a concurat în limitele categoriei de greutate de 94 de kilograme, cucerind o medalie de bronz la smuls, cu 117 kilograme ridicate. Această performanță este echivalentă cu un nou record național de juniori U15. Categorie la care rapidistul se încadrează. Paul Ioniță a fost constant între concurenți la aruncat, unde a ocupat treapta a treia cu 140 de kilograme. Respectiv, totalul de 257 de kilograme i-a oferit o nouă șansă de podium rapidistului, care a cucerit medalia de bronz.

Bilanţul este de şase medalii

Bilanțul CS Rapid București la Campionatele Naționale de haltere pentru juniori I, ediția 2017, se cifrează la șase medalii, dintre care una de aur, două de argint și trei de bronz. La aceste performanțe se adaugă și recordul național doborât de Paul Ioniță. Antrenorii rapidiști care i-au asistat pe sportivii noștri, la această competiție, au fost Pavel Rugea și Marius Ulăreanu. Nu doar halterele au avut succes în aceste zile, ci şi alte sporturi mai puţin mediatizate de presă.

Andreea Băcioianu este campioană naţională la popice

În această perioadă, la Cluj-Napoca au avut loc Campionatele Naționale individuale la popice senioare. La proba de sprint, rapidista Andreea Băcioianu a obținut cel mai mare punctaj, astfel devenind campioană națională. Deși rapidistele au avut o evoluție bună și la tandem, aceasta a rămas singura noastră medalie, la competiția de sub Feleac.

Andreea Băcioianu

Două victorii şi pentru junioarele de la handbal

Nu în ultimul rând, echipele de handbal junioare ale Rapidului au îmbogățit palmaresul secției cu două victorii. La junioare II, rapidistele au învins în deplasare pe Unirea Dobroiești cu 25-15. Echipa fiind lider cu maximum de puncte, 18, înaintea primului turneu de sală. La junioare III, Rapid s-a impus categoric pe teren propriu, 35-19 cu CSS Slobozia, fetele noastre fiind pe locul 3 în clasament, cu 18 puncte.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.