Rapid

Un om de afaceri, interesat de Rapid

A apărut numele primului milionar care va participa la licitaţia de vânzare a bunurilor SC FC Rapid SA. Cunoscut ca ”Regele gresiei”, Cătălin Mişu este decis să intre în posesia brandului şi să reînvie clubul. Până în prezent, Primăria Sectorului 1 din Bucureşti şi Primăria din Voluntari, şi-au manifestat intenţia de a participa la licitaţie. Vor avea, însă, un concurent serios. S-a aflat numele primului om de afaceri, milionar în euro, care va participa la licitaţia care va avea loc în toamnă.

Cătălin Mişu are avere de peste 50 milioane euro!

Cătălin Mişu, principalul importator de gresie şi faianţă şi cel mai mare distribuitor din România, este decis să intre în posesia brandului Rapid şi să reînvie clubul. Cunoscut ca ”Regele gresiei”, omul de afaceri deţine firma Regata şi are o avere, conform revistelor de specialitate, de 50-60 de milioane de euro. În trecut, Cătălin Mişu a fost sponsor al giuleştenilor şi, în momentele grele, a ajutat clubul cu diverse sume de bani.

A mai fost implicat la Rapid în trecut

“Da, este adevărat! Mă interesează brandul Rapid şi voi participa la licitaţie. Nu mă feresc să ascund asta, nu am niciun motiv. Am înţeles că prin luna septembrie, octombrie va avea loc licitaţia. Voi fi acolo fără discuţie, voi face o ofertă”, spus Cătălin Mişu pentru cancan.ro.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. sa vina cineva sa ne salveze de acest manoliu.este o boala pt rapid acest domn.rusine acestui site care il spala la fund pe manoliu.va pretati sa faceti toaleta acestui domn.sunteti o rusine pt rapidisti!

  2. Sa dea Dumnezeu sa fie bine dar cred ca asta e a7-a varianta de salvare

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.