Fan Zone

94 de ani de RAPID!

94 de ani de Rapid!! 3 generatii care au prins inceputurile tale, declinul si apogeul tau. 3 generatii care te-au iubit neconditionat!

3 generatii care au plans pt tine, s-au bucurat pt tine si au inteles ca tu nu esti o echipa ci o stare de spirit care nu poate fii explicata.

Iti multumesc „printule boem” ca tu nu esti ca restul si m-ai invatat si pe mine ca nici eu nu-s ca gloata care fuge dupa palmares si trofee ci ca pot iubi fara a cere nimic in schimb. Iti multumesc ca tu si atunci cand purtai coroana de campioana pe cap ai coborat in mijlocul oamenilor saraci si ai impartit frateste cu ei gloria ta.

Iti multumesc ca tu esti echipa revolutionara care a spus „Nu ” comunismului si ca ai fost mereu contra tuturor lucrurilor care puteau afecta fenomenul… acum stiu de ce esti asa sarac!

Iti multumesc ca tu nu ai convertit suporteri falsi dupa miscarea propagandistica de la tv si ca la tine e vorba de o mostenire din tata-n fiu. Tu ai fost pt toata lumea..ai fost si pt omul de rand, ai fost si pt filozofi, scriitori, actori!

Pe tine te-au iubit toti fara sa iti ceara nimic in schimb chiar daca te balaceai in medicritate. Bucura-te printule, fiindca tu nu o sa dispari niciodata pentru ca tu esti noi si noi suntem tu! Vesnic alb visiniu

Dragos Grigoriu

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.