FOTO / Ruxandra Ivan, rapidistă din tată în fiică

Când am publicat prima fotografie cu Ruxandra Ivan, likeurile au început să curgă fără încetare. Este şi normal, dacă ne uităm cum arată rapidista noastră! Dat fiind succesul de care s-a bucurat, 1923.ro a stat de vorbă cu ea şi a încercat să afle mai multe întâmplări rapidiste din viaţa fetei. Născută în noiembrie 1998, Ruxandra tocmai a susţinut cu succes examenul de bacalaureat, iar de acum nu se gândeşte decât la sezonul de liga a 4-a.

Ruxandra Ivan a fost prima dată la un meci cu steaua

Pentru că, indiferent de divizie, puştoaica este pe stadionul Giuleşti. „Sunt rapidistă de când m-am născut, pentru că tata este un rapidist înfocat. Fiind fată nu am fost de mică la foarte multe meciuri. Cu toate acestea, am fost la câteva. Ţin minte meciul cu steaua, din 2008, cazul bricheta. Când a ieşit cu bătaie. S-a nimerit ca acela să fie primul la care merg. Ce spaimă am tras! Nu înţelegeam ce se întâmplă”, ne povesteşte Ruxandra Ivan.

Merge şi în liga a 5-a!

Ea a continuat apoi să susţină cu înflăcărare Rapidul. Iar galeria foto de mai jos lasă de la sine să se înţeleagă aceste lucruri. Ba chiar fata nu a ratat nici măcar meciurile din liga a 5-a. Ea ştie că iubirea pentru Rapid nu ţine cont de ligă pentru că este necondiţionată. Rapid trăieşte!

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului Miercurea Ciuc - FC Rapid 1923 0-1

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ