Lecţie de decenţă şi bun simţ de la… Mitică!

Mitică Ioan Danciu

Greu de crezut, greu de tot. Având în vedere lipsa de scrupule pe care Mitică Dragomir a arătat-o mereu în fotbalul românesc. Şi nu de puţine ori chiar în cazul Rapidului. Chiar dacă a susţinut mereu că este o echipă pentru care are o afinitate. Suporterii Rapidului se dezic în totalitate de el şi nu îl au sub niciun chip la inimă. Totuşi, la sărbătoarea de 94 de ani a Rapidului, Mitică Dragomir a fost prezent. Atât de discret însă, încât noi am aflat despre prezenţa lui abia după câteva zile.

Ioan Danciu l-a dat de gol pe Mitică Dragomir

De gol l-a dat Ioan Danciu care s-a fotografiat cu el, în gura tunelului de la vestiare. Apoi a postat pe Facebook poza cu Mitică Dragomir stând pe un scăunel şi zâmbind discret. Oricâtă antipatie am avea pentru un personaj, nimeni nu are dreptul să îi refuze dreptul de a asista la un eveniment sportiv. Mai ales când nu eşti interesat de imagine sau să apari. Mitică a vrut doar să vadă meciurile şi a fost discret, pentru că ştia că o dată anunţată prezenţa lui, aceasta va fi primită cu maximă ostilitate. Cu alte cuvinte, Dragomir a avut bun simţ şi decenţă. Spre deosebire de Miron Cozma.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Delirul a continuat…

După momentul şocant în care acesta a coborât să dea lovitura de începere la un meci, delirul a continuat într-un interviu acordat în prosport.ro. Pe lângă faptul că nu are vreun regret şi că se consideră el însuşi o victimă, Miron Cozma susţine că e rapidist de 47 de ani. De ce? Pentru că a stat o dată în mijlocul galeriei Rapidului şi că i-a cumpărat cu bani mulţi, când era la Jiul, pe Ţîră şi Toader de la Rapid. Astea da dovezi! Bun, Mitică Dragomir nu este inculpat precum Cozma într-un dosar de crime împotriva umanităţii…

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre situația lui Mihai Iosif

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.