Alte sporturi

Ce transfer! Johanna Toth la CS Rapid!

După un an petrecut în Ungaria, la Eger, cea mai bună jucătoare de polo din România, Johanna Toth, s-a reîntors în campionatul României. Dar nu la Oradea, ci în Bucureşti, urmând a evolua în sezonul următor la Rapid. „Nu pot să mă întorc în oraşul meu natal, în acel oraş de unde a pornit poloul feminin! Încă mai au echipa, dar cu doar două senioare. Care într-un final ori se vor pierde ori se vor transfera şi ele. Fetele muncesc, la rând au adus victorii şi, în schimb, nu au primit nimic. Decât în 2015 nişte treninguri. Care iniţial erau făcute pentru juniori, vă daţi seama… Ceea ce mă dezamăgeşte este faptul că încet, încet dispare poloul feminin din Oradea, dacă nu fac schimbări la club”, a declarat pentru Bihoreanul, Johanna Toth. Jucătoarea în vârstă de 24 de ani, care spune că s-a întors în ţară şi pentru a fi mai aproape de echipa naţională.

Johanna Toth, despre sezonul din Ungaria

„Am avut un sezon bun cu fosta mea echipa din Ungaria. Şi nu vorbesc de rezultatul final! Pentru că acela nu reflectă munca noastră de pe parcursul sezonului. Simt că am progresat mult. Şi la final pot să spun că a fost o alegere bună. Pentru sezonul care urmează nu am ajuns la o înţelegere cu preşedintele clubului. Şi a trebuit să iau o decizie rapidă, fiindcă am primit alte oferte. Aşadar, am decis să mă întorc în România pentru sezonul 2017-2018. M-a impresionat faptul că poloul feminin din România s-a dezvoltat destul de rapid, condiţiile sunt foarte bune, la fel şi obiectivele. Vara aceasta începem pregătirea pentru calificariile la Europene. Iar cu acest transfer o să fiu mai aproape de echipa naţională şi aşa o să-mi fie mai uşor. Cu siguranţa o să mă simt mai bine în Capitală, la noua mea echipă, într-o atmosferă familiară”, a mai declarat sportiva orădeană.

CS Rapid, în plină ascensiune

La Eger, orădeanca a evoluat pe posturile de inter stânga, inter dreapta şi fundaş. De menţionat că Johanna Toth este una dintre componentele de bază ale echipei naţionale de polo feminin a României. Selecţionată antrenată de Vlad Hagiu. Dacă la Oradea echipa feminină de polo seniori nu se bucură de o atenţie sporită din partea sponsorilor, în Bucureşti, atât Rapidul, cât şi steaua se află în plină ascensiune. Ambele formaţii transferând în ultima perioadă jucătoare experimentate.

Sursa: ebihoreanul.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.