Fan Zone

Ioan Chirilă, aşa cum şi-l imaginează Emanuel

Emanuel Colban  e student la Facultatea de Arte din Londra. Iubește, joacă și desenează fotbalul, adâugându-i niște detalii împrumutate din sufletul lui de artist. Ilustrațiile lui sunt ca o fază frumoasă de fotbal, încheiată cu o scăriță spectaculoasă. Adică te emoționează. Special pentru ziua Rapidului, l-a desenat pe cel care i-a bucurat pe rapidiști cu povești vișinii – Ioan Chirilă.

Inegalabilul Ioan Chirilă

Rapid e Bucureștiul de altădată… Rapid e și povestea de dragoste a bunicului… Rapid e glasul roților de tren… Rapid e în legendele cu Baratky și Bogdan… Rapid e, până la urmă, și în resemnarea cu care știi să pierzi mereu. Rapid e viața… da… viața, cu bucuriile ei de-o clipă, cu necazurile ei de-o viață.” (Ioan Chirilă, “Glasul rotilor de tren”). Îndrăznesc sa adaug: Rapid este gândul frumos că am fost cândva vulturi.

Emanuel mi-a promis că îmi va spune povestea lui despre fotbal și artă. Până atunci, găsești câteva dintre desenele lui aici: emanuel-colban.tumblr.com. Mulțumesc pentru ilustrație, Emi! Mă bucur că fotbalul ne-a făcut cunoștință.

Sursa: Facebook Ruj Pe Bară

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.