Ioana Matei, campioana cu casa plină de medalii!

Ioana Matei

„Cam câte medalii ai câştigat de-a lungul activităţii tale sportive?” Este prima întrebare pe care i-o adresăm Ioanei Matei. Karateka de 20 de ani ce evoluează pentru CS Rapid şi care tocmai a revenit de la Europenele de EKF ridică din umeri. În schimb, ne arată câteva fotografii care ne lasă mască. Şi pe care, evident, nu avem cum să nu le publicăm să le vedeţi şi voi. Urmează completarea printre hohote de râs: „Nu le am pe toate atârnate pentru că am zis să rămân, totuşi, şi cu ţeava pe perete”. Tonul devine apoi serios, aşa cum se potriveşte unei colecţii gigantice şi inestimabile precum cea din imagini. „Pe unele le am în Cupe, pe altele în dosare… Unde le-am găsit loc. Cea mai dragă îmi e medalia luată la Balcaniada din decembrie 2016!”, spune hotărâtă Ioana Matei pentru 1923.ro.

Ioana Matei practică de 14 ani karate

Ioana este una dintre cele mai valoroase sportive pe care Rapid le are în acest moment. Motiv pe care, pe lângă incursiunea prin colecţia colosală de medalii, vă facem cunoscută şi povestea ei. Şi, aşa cum este frumos, am lăsat-o pe ea să se prezinte. Şi să ne spună, pas cu pas, cum a ajuns unde este la numai 20 de ani. „Am început cu karate Shotokan, la 6 ani. La Şcoala 120 Mărţişor, ulterior legitimandu-mă la primul meu club Dojo, pe Federaţia Română de Arte Marţiale SKUDUN. La 15 ani am schimbat clubul, federaţia si stilul! A fost o schimbare majoră, dar cu ajutorul antrenoarei Mihaela Iorga şi al minunatului colectiv rapidist, am trecut repede peste! Atmosfera din sală, seriozitatea colegilor şi a antrenoarelor şi faptul ca făceam parte dintr-un club de valoare precum Rapid m-au ajutat sa ma adaptez”, este rezumatul pe care frumoasa sportivă îl face.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Visul e participarea la JO 2020 de la Tokyo

Discuţia se mută imediat mai aproape de prezent. Iar Ioana Matei îşi expune planurile de viitor pe care le are. Cele mai frumoase planuri! „Acum sunt legitimată la FRK WKF (Federaţia Olimpică) şi, ca orice alt sportiv, îmi doresc să reuşesc să ajung să-mi reprezint ţara in 2020 la Jocurile Olimpice de la Tokyo!”, este visul Ioanei, pe care îl dezvăluie cu o emoţie firavă în glas. Este de menţionat că acest sport, karate, a fost introdus ca probă olimpică abia în 2016. Aşadar, Ioana Matei s-ar putea să fie o norocoasă în ceea ce priveşte această oportunitate. Sigur, mai sunt trei ani. Dar este important să crezi în tine! Iar sportiva de la CS Rapid a făcut asta tot timpul. Dovada cea mai bună stă în fotografiile cu premiile obţinute!

Merge la meciurile de fotbal şi volei

Diferenţele de stiluri la karate, pentru nişte profani, sunt destul de greu de explicat. Şi de înţeles, aşa că de acum alunecăm puţin spre cea mai vişinie latură pe care Ioana Matei o are. Cea de suporter! Pentru că nu lipseşte de la meciuri, atunci când timpul i-o permite. „Cel mai mult am fost la meciurile de fotbal, alături de iubitul meu. Dar şi la volei, împreună cu fetele. În rest, recunosc, n-am prea fost. Însă totul din cauza timpului limitat pe care îl am”, ne şopteşte Ioana. Calitatea ei de rapidistă nu poate fi pusă la îndoială. Iar acest lucru este redat foarte clar din fotografiile de mai jos. Nu de alta, dar pe lângă statutul de sportivă de top pe care Ioana Matei îl are, ea este în mod cert şi o femeie foarte frumoasă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.