NEWS ALERT / Rapid – Asalt, de la ora 19:00!

AFC Rapid
AFC Rapid - VK Soccer

Partida Rapid – Asalt se va juca joi, 13 aprilie, în nocturnă, pe stadionul Giuleşti, aşa cum deja am prezentat. O modificare totuşi a avut loc. În ceea ce priveşte ora meciului. Disputa Rapid – Asalt nu va mai avea loc la ora 18:30, aşa cum era programată iniţial, ci la 19:00! Diferenţa nu este foarte mare, însă ea contează enorm mai ales pentru cei care lucrează în acea zi. În sensul că pot şti că acum au ceva mai mult timp la dispoziţie pentru a ajunge la partidă.

5 lei un bilet la meciul Rapid – Asalt!

Pentru meciul Rapid – Asalt, preţurile la bilete sunt aceleaşi ca şi până acum: 5 lei la peluză şi tribuna a doua, 15 lei la tribuna 0, 20 lei la tribuna oficială şi 50 lei la VIP! Alte detalii legate de achiziţionarea de tichete vom publica de îndată ce vom avea. Mai ales programul caselor de bilete de pe stadionul Giuleşti. Până atunci, nu uitaţi că acestea pot fi achiziţionate de pe eventim.ro sau de la reprezentanţii Eventim. Copiii sub 16 ani, ca şi până acum, au intrarea LIBERĂ!

Rapidul are nouă victorii din nouă pe Giuleşti

Rapid nu a jucat în prima etapă din play-off, motiv pentru care este obligată să câştige meciul cu Asalt pe Giuleşti. Aşa cum s-a întâmplat cu toate cele nouă meciuri jucate pe bătrânul stadion în sezonul regulat. Chiar pe Asalt băieţii lui Mihai Iosif i-au învins cu 8-4, într-un meci dramatic în care adversarii aveau 2-0 în minutul 5! În acest moment clasamentul arată astfel:

  1. Asalt 6 puncte
  2. VK Soccer 6
  3. Rapid 4
  4. Unirea Dobroeşti 2
  5. SSC Băneasa 0
CITEȘTE ȘI  Incepe runda cu numarul 3 | O noua serie de calcule

În prima etapă s-au disputat VK Soccer – Unirea Dobroeşti 1-1 şi Asalt – SSC Băneasa 2-1 (meci întrerupt în minutul 75, când oaspeţii au ieşit de pe teren)

Foto: sportb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ