Rapid

Istorie în direct! Rapid a făcut show!

Veste mare în Giuleşti! Rapid aprinde nocturna iar după mai bine de un an. Numai că acum joacă în liga a 5-a! Uau! E o informaţie care, aproape sigur, va face înconjurul Lumii. Băieţii lui Mihai Iosif, azi copii, mâine legende, nu sunt deocamdată nici una nici alta. Sunt undeva în drumul dintre. Cert este că pentru meciul cu Galaxia se simt mai fotbalişti ca oricând. Suporterii nu-i dezamăgesc. În tribune vin vreo 1500 de oameni. Nu mai e afluxul de la meciul cu CS Dinamo, dar condiţiile nu se compară. Ca de obicei, 1923.ro transmite meciul în direct. Avem primul 11: Oprea – Boian, Costache, Cocu, Geambaşu – Ioniţă, Croitoru, Stancu, Mitea – Petre, Bărbălău. Echipa arată bine şi începe şi mai bine. Pe Galaxia am bătut-o cu trei zile în urmă, la Roşu. 6-2 a fost! Sub ameninţarea ploii, meciul începe, iar Rapid bagă material.

Mesaj din suflet pentru Rapid

Până la pauză se face 5-0, iar Galaxia schimbă portarul. Are trei şi fiecăruia îi sunt alocate câte 30 de minute pe Giuleşti. Aşa cum e normal. Înainte ca Mitea, Petre, Bărbălău şi Ioniţă să dea drumul robinetului cu goluri, remarcăm momentul superb de la început. Jucătorii oaspeţi au intrat cu un banner pe teren, de susţinere pentru Rapid. Fair-play rar întâlnit în fotbalul românesc! „Rapid e unic, cel din inimile voastre!” scrie pe bucata de material, cea care ajunge în mâinile suporterilor de la tribună. Apaluze uriaşe pentru Galaxia, iar la pauză 5-0 pentru Rapid. Marcatori? Cei menţionaţi mai sus! Numărul 11, Bărbălău, chiar cu o dublă. Doar o schimbare la pauză, pentru că Mihai Iosif schimbă un fundaş central, pe Costache cu Ursescu. Ne felicităm că am acceptat amânarea meciului cu Galaxia în 2016, când au avut ei nevoie. Chiar dacă puteam, mai simplu, să nu acceptăm şi să câştigăm la masa verde. Destinul acum ne dă înapoi, iar Bărbălău e de-a dreptul de neoprit.

Poker al lui Bărbălău, primul gol pentru Croitoru

Reuşeşte un poker şi scorul deja ajunge la 7-0. Ceva se rupe apoi. Schimbările, relaxarea, lipsa concentrării, unele erori. Galaxia marchează gol după gol. 7-1, 7-2, 7-3… 8-3, 8-4! La fel cum a fost cu Asalt! Dar nu e gata, nebunia continuă pe final! 8-5… 9-5! Uau! Galaxia câştigă repriza a doua cu 5-4! Nu e o scuză nici măcar dacă amintim că la 7-0 a intrat în poartă Alex Velica, jucător de 16 ani. Un portar de perspectivă, fără vină la vreunul din goluri! Rapid nu mai primise de decenii atâtea goluri în Giuleşti! Nu e OK că am luat cinci goluri… Dar ce mai contează. Suntem iar pe primul loc, iar jucătorii de la Galaxia sărbătoresc alături de cei de la Rapid şi de suporteri această minunată zi. Rapid în direct, pentru 60.000 de oameni! În nocturnă, chiar şi în liga a cincea. Cu Bărbălău marcând un poker şi cu Mitea, Petre, Ioniţă, Croitoru şi Haidar câte un gol. Penultimul chiar primul pentru Rapid, cu o execuţie frumoasă. Un meci pe cinste, care nu a putut fi stricat nici de ploaia grea care a căzut la pauză. Şi care nu a alungat vreun suporter din tribune, chiar dacă apa i-a făcut fleaşcă.

Rapid – VK Soccer, următorul meci!

Rapid trăieşte! Iar duminică băieţii lui Mihai Iosif au încă un meci superb. Chiar derby-ul seriei, cu VK Soccer. E ultimul din sezonul regulat. O victorie pe care o prevedem, de altfel, ne-ar asigura locul 1 în play-off şi un drum spre promovare mai liniştit. Revine şi Andrei Dovleac. Va fi spectacol! Va fi duminică, va fi la ora 12! Să venim toţi. În Giuleşti încap acum şi 10.000 de oameni, nu doar 1.500, 3.000 sau 5.000! Şi gândiţi-vă cât bine le-aţi face acestor puşti prin achiziţionarea de bilete! Mai aveţi dubii…. Bine, atunci hai să vă arătăm ce aţi putea pierde dacă rataţi acest meci! 5-0 cu Băneasa. 6-0 cu Unirea Dobroeşti. 8-4 cu Asalt. 15-2 cu Frăţia II. 9-0 cu CS Pantelimon. 6-2 cu Cadet. 2-0 cu CS Dinamo. 9-5 cu Galaxia. Mai e ceva de adăugat?! A, da! În tur, pe VK Soccer am învins-o cu 8-1! Pe terenul ei! Hai să fim alături de băieţi într-un alt meci cu multe goluri!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.